Agunia1401
Moderator
Tak, to jest normalne, ja mam lekko żółty bo mam infekcje i biorę 3 dzień globulki.A wam leci ciągle taki biały śluz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, to jest normalne, ja mam lekko żółty bo mam infekcje i biorę 3 dzień globulki.A wam leci ciągle taki biały śluz?
Tak, to jest normalne, ja mam lekko żółty bo mam infekcje i biorę 3 dzień globulki.
Jedz sprawdź, ja miałam też infekcje moczowa dostalan ten antybiotyk na noc tylko i kazała trzymać cała noc, czyli wysikac się wieczorem i zażyć i jak na złość obudziłam się o 3 i trzymała do 5:45 więcej nie dałam... A teraz biorę globulki ale nie mam pod ręką i nie pamiętam nazw.A ja miałam w moczu coś tam mówił i jak sprawdzal 26 na wizycie mówil że czysto że tam już nic nie ma to mogły mi te pozostałości po prostu się oczyścić? Bo dziś już normalny biały śluz ale i tak pojadę zobaczyć maluszka czy ok z nim. Jadę jutro koło 13.
Nie wiem bo mnie teraz bardziej męczą niż wcześniej a to już 14+3Mnie dziś znów mdłości męczą i bol głowy jak tu żyć?
Wątróbka w ciąży. Dziewczyny czy wątróbka w ciąży faktycznie moze zaszkodzić? Co jeśli zje sie troszkę raz na jak to mówią ruski rok?
Ja zjadłam i to sporo w 6tcWątróbka w ciąży. Dziewczyny czy wątróbka w ciąży faktycznie moze zaszkodzić? Co jeśli zje sie troszkę raz na jak to mówią ruski rok?
No właśnie jestesmy na wsi u przyszlych teściów i na obiad robią. To też drobiowa z własnego podwórka także bez chemii. I zaraz bedzie gotowa i zastanawiałam sie czy jeśćJa zjadłam i to sporo w 6tc
Pozniej się naczytalam
A lekarz skierował, że mam się nie martwić tym bardziej że to wątróbka od kurczak z.hodowli wiejskiej. Nie ze sklepu gdzie sterydami pedzone są.zwierzeta. i bym musiała z 3 kg na raz wciągnąć A nie 2-3 szt.
Ja jadłam w ciąży . Raz w tygodniu żeby żelazo było wyższe . Normalnie do obiadu .Wątróbka w ciąży. Dziewczyny czy wątróbka w ciąży faktycznie moze zaszkodzić? Co jeśli zje sie troszkę raz na jak to mówią ruski rok?