reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama

Załączniki

• Capture+_2019-08-31-10-31-43.png
    Capture+_2019-08-31-10-31-43.png
    79,3 KB · Wyświetleń: 53
Dziękuje za odpowiedź, Hemoglobina mam 12,1, a normę od 11. Erytrocyty minalnie poniżej normy 3,89.

Właśnie w poprzedniej ciąży, też fatalnie się czulam po zelazie. Bardzo Ci współczuję, a nie jest lepiej jak bierzesz rano?
to te odchylenia jeszcze nie tak duze :) ale 1x dziennie zelazo pewnie pomoze. Ja rano biore caly czas , ale lekarz kazal 2x dziennie wiec druga porcje wieczorna bralam ale sobie ostatnio odpuscilam... bo wieczorem gorzej toleruje. no ale wracam do 2x dziennie , w pon mam wizyte, lekarz wspominal o zelazie w plynie , sprobuje zmienic moze lepiej przyswoje... no i wlaczam koktajle szpinakowo owocowe bo to chwila, a troche nie dbalam o diete, ostatnio- zero checi na cokolwiek , a normalnie kocham szalec w kuchni wyciskalam soki miksowalam koktajle... do momentu ciazy. potem zero... trzeba sie za siebie wziać :)

reklama
Do góry