Ale jak to zrobiłaś?
Wpisz sie ja teraz sie wpisalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpisz sie ja teraz sie wpisalam
Przewin do gory tam dziewczyny dodaly.Ale jak to zrobiłaś?
Przewin do gory tam dziewczyny dodaly.
Wejdz w to i wpisz po koleji
Pije, nie wiem czy uspokaja czy tylko sobie to wkręcam ale jak się zdenerwuje to pijePijecie melise?
Pije, nie wiem czy uspokaja czy tylko sobie to wkręcam ale jak się zdenerwuje to pije
to te odchylenia jeszcze nie tak duze ale 1x dziennie zelazo pewnie pomoze. Ja rano biore caly czas , ale lekarz kazal 2x dziennie wiec druga porcje wieczorna bralam ale sobie ostatnio odpuscilam... bo wieczorem gorzej toleruje. no ale wracam do 2x dziennie , w pon mam wizyte, lekarz wspominal o zelazie w plynie , sprobuje zmienic moze lepiej przyswoje... no i wlaczam koktajle szpinakowo owocowe bo to chwila, a troche nie dbalam o diete, ostatnio- zero checi na cokolwiek , a normalnie kocham szalec w kuchni wyciskalam soki miksowalam koktajle... do momentu ciazy. potem zero... trzeba sie za siebie wziaćDziękuje za odpowiedź, Hemoglobina mam 12,1, a normę od 11. Erytrocyty minalnie poniżej normy 3,89.
Właśnie w poprzedniej ciąży, też fatalnie się czulam po zelazie. Bardzo Ci współczuję, a nie jest lepiej jak bierzesz rano?
Mamusie..czy bedziecie robic badanie prenatalne w 3 trymestrze ktore jest odplatne?..ja sie zastanawiam i raczej zrobie