Kinderka88
Fanka BB :)
Ja od kapusty mam wzdęcia wcale mi nie pomaga.. może sam sok spróbuje bo brak mi pomysłów strasznie się z tym mecze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dużo pijesz?? Sprobuj jablek...mi naprawdę pomagaja..Ja od kapusty mam wzdęcia wcale mi nie pomaga.. może sam sok spróbuje bo brak mi pomysłów strasznie się z tym mecze
Mi np.kapusta wszystko rusza w brzuchu...a mialam czasem tak ze po kilka dni nie moglam sie zalatwic..ze az chodzic nie moglam z bólu.....A dużo pijesz?? Sprobuj jablek...mi naprawdę pomagaja..
Mnie powstrzymuje jedynie to że nie znamy płci ale jak się dowiemy to mam zamiar ruszyć pełną parą.Ja wychodzę z podobnego założenia, rozglądam się już za używkami bo to trochę wymaga czasu. Poza tym to dla mnie taaakaaa frajda, nie wiem czy w listopadzie czy w grudniu nie wpadnę w depresje i nie będzie mi się chciało .
Tez się trochę bałam: co będzie jak (odpukać) dziecko nie przeżyje? Dlatego z wózkiem łóżeczkiem i droższymi rzeczami czekam, na razie mam powybierane upatrzone a kupimy dopiero jak będzie gdzie trzymać (pokój dziecka jest jeszcze niewykończony).
Ale takie drobne i „przyjemne” rzeczy kupuję już teraz, trochę mi to pomogło znieść stresy pierwszego trymestru, przed badaniami. Teraz jakoś optymistycznie patrzę, że nawet jeśli (odpukać) to i tak te wszystkie ciuszki się prędzej czy później przydadzą.
To ciekawe jak jesteśmy różne pod tymi względami, ale świat byłby nudny gdyby każdy miał takie samo zdanie
Idź może do lekarza. Nie ma co ryzykowac
Może trochę przesadzilas z wysiłkiem. Musimy na siebie uwazac i to niepodważalne! Jeśli masz możliwość skontaktuj się telefonicznie z ginekologiem. I przede wszystkim lez, odpoczywaj