Kinderka88
Fanka BB :)
Ja od kapusty mam wzdęcia wcale mi nie pomaga.. może sam sok spróbuje bo brak mi pomysłów strasznie się z tym mecze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dużo pijesz?? Sprobuj jablek...mi naprawdę pomagaja..Ja od kapusty mam wzdęcia wcale mi nie pomaga.. może sam sok spróbuje bo brak mi pomysłów strasznie się z tym mecze
Mi np.kapusta wszystko rusza w brzuchu...a mialam czasem tak ze po kilka dni nie moglam sie zalatwic..ze az chodzic nie moglam z bólu.....A dużo pijesz?? Sprobuj jablek...mi naprawdę pomagaja..
Mnie powstrzymuje jedynie to że nie znamy płciJa wychodzę z podobnego założenia, rozglądam się już za używkami bo to trochę wymaga czasu. Poza tym to dla mnie taaakaaa frajda, nie wiem czy w listopadzie czy w grudniu nie wpadnę w depresje i nie będzie mi się chciało.
Tez się trochę bałam: co będzie jak (odpukać) dziecko nie przeżyje? Dlatego z wózkiem łóżeczkiem i droższymi rzeczami czekam, na razie mam powybierane upatrzone a kupimy dopiero jak będzie gdzie trzymać (pokój dziecka jest jeszcze niewykończony).
Ale takie drobne i „przyjemne” rzeczy kupuję już teraz, trochę mi to pomogło znieść stresy pierwszego trymestru, przed badaniami. Teraz jakoś optymistycznie patrzę, że nawet jeśli (odpukać) to i tak te wszystkie ciuszki się prędzej czy później przydadzą.
To ciekawe jak jesteśmy różne pod tymi względami, ale świat byłby nudny gdyby każdy miał takie samo zdanie![]()
Idź może do lekarza. Nie ma co ryzykowac
Może trochę przesadzilas z wysiłkiem. Musimy na siebie uwazac i to niepodważalne! Jeśli masz możliwość skontaktuj się telefonicznie z ginekologiem. I przede wszystkim lez, odpoczywaj