O faktycznie. Ale to nie ktoś tam założył? Bo ktoś napisał że otwiera temat?Dziewczyny a widzialyscie ze jest temat marcowych na tym głównym? Kto wie jak to zrobić żeby nas tam przenieść?
reklama
Kinderka88
Fanka BB :)
Ale to pewnie można jakoś przenieść nasze tam tylko nie wiem jak
Jeszcze wszystko może się zmienić , a pierwszy raz z jakiej przyczyny nie udało Ci się utrzymać ciąży? Czytałam ze czesto nie ma dwóch tych samych przypadków .Nie ma akcji serca. Raczej nic z tego nie będzie. Mam jeszcze jakaś ryse na jajniku chcieli mnie zostawić ale powiedziałam że nie i poczekam do wizyty u lekarza prowadzącego.
Głowa do góry , odpoczywaj i poczekaj parę dni, to może być jeszcze za wcześnie .
Mała.czarna
Właśnie też brak akcji sercaJeszcze wszystko może się zmienić , a pierwszy raz z jakiej przyczyny nie udało Ci się utrzymać ciąży? Czytałam ze czesto nie ma dwóch tych samych przypadków .
Głowa do góry , odpoczywaj i poczekaj parę dni, to może być jeszcze za wcześnie .
Czytałam na swoim przykładnie , że rzadko kiedy zdarza sie takie coś dwa razy , nie moge teraz wejść na Parenting , tam było opisane , u mnie pierwsza ciąża brak akcji serca w 8tyg , druga ciąża donoszona , trzecia , puste jajo płodowe i czwarta samoistne poronienie, wiec może coś w tym jest . Jeszcze nie wszystko stracone , czekaj na wizyte u swojego Gina , ściskam :*Właśnie też brak akcji serca
To czekamy na zdjęcieTak sobie z wizytami namieszałam, ze mam jutro [emoji23][emoji23] pewnie serduszka jeszcze nie będzie bo to 5+4 ale przynajmniej zobaczę pęcherzyk
reklama
Mała.czarna
Trzymam kciukiTak sobie z wizytami namieszałam, ze mam jutropewnie serduszka jeszcze nie będzie bo to 5+4 ale przynajmniej zobaczę pęcherzyk
Trzymam kciukiTak sobie z wizytami namieszałam, ze mam jutro [emoji23][emoji23] pewnie serduszka jeszcze nie będzie bo to 5+4 ale przynajmniej zobaczę pęcherzyk