reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja pisałam fo adminki z prośba o przeniesienie a ona chyba omyłkowo tamten przeniosła. Już do niej napisałam :)

Nie ma akcji serca. Raczej nic z tego nie będzie. Mam jeszcze jakaś ryse na jajniku chcieli mnie zostawić ale powiedziałam że nie i poczekam do wizyty u lekarza prowadzącego.
Jeszcze wszystko może się zmienić , a pierwszy raz z jakiej przyczyny nie udało Ci się utrzymać ciąży? Czytałam ze czesto nie ma dwóch tych samych przypadków .
Głowa do góry , odpoczywaj i poczekaj parę dni, to może być jeszcze za wcześnie .

Tak sobie z wizytami namieszałam, ze mam jutro [emoji23][emoji23] pewnie serduszka jeszcze nie będzie bo to 5+4 ale przynajmniej zobaczę pęcherzyk

Jeszcze wszystko może się zmienić , a pierwszy raz z jakiej przyczyny nie udało Ci się utrzymać ciąży? Czytałam ze czesto nie ma dwóch tych samych przypadków .
Głowa do góry , odpoczywaj i poczekaj parę dni, to może być jeszcze za wcześnie .
Właśnie też brak akcji serca :(

Właśnie też brak akcji serca :(
Czytałam na swoim przykładnie , że rzadko kiedy zdarza sie takie coś dwa razy , nie moge teraz wejść na Parenting , tam było opisane , u mnie pierwsza ciąża brak akcji serca w 8tyg , druga ciąża donoszona , trzecia , puste jajo płodowe i czwarta samoistne poronienie, wiec może coś w tym jest . Jeszcze nie wszystko stracone , czekaj na wizyte u swojego Gina , ściskam :*

reklama
Tak sobie z wizytami namieszałam, ze mam jutro
emoji23.png
emoji23.png
pewnie serduszka jeszcze nie będzie bo to 5+4 ale przynajmniej zobaczę pęcherzyk
Trzymam kciuki :)
Tak sobie z wizytami namieszałam, ze mam jutro [emoji23][emoji23] pewnie serduszka jeszcze nie będzie bo to 5+4 ale przynajmniej zobaczę pęcherzyk
Trzymam kciuki :)

Do góry