Agunia1401
Moderator
Wiem że to nie było planowane, ale na pewno się cieszyłaś, no nic może podejmiecie się z mężem żeby spróbować trzymam kciukiA ja jednak nie mam fasolki wynik z bety 1 mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem że to nie było planowane, ale na pewno się cieszyłaś, no nic może podejmiecie się z mężem żeby spróbować trzymam kciukiA ja jednak nie mam fasolki wynik z bety 1 mam
DziękujęSzkoda Ale nie przejmuj się następnym razem na pewno się uda
Ja nam Pan Bóg da to się będę cieszyć, bo już pomału liczyłam że jestemWiem że to nie było planowane, ale na pewno się cieszyłaś, no nic może podejmiecie się z mężem żeby spróbować trzymam kciuki
A który to tydxien? A nie za wcześnie na serduszko? Tak mi przykroNie ma akcji serca. Raczej nic z tego nie będzie. Mam jeszcze jakaś ryse na jajniku chcieli mnie zostawić ale powiedziałam że nie i poczekam do wizyty u lekarza prowadzącego.
Nie ma akcji serca. Raczej nic z tego nie będzie. Mam jeszcze jakaś ryse na jajniku chcieli mnie zostawić ale powiedziałam że nie i poczekam do wizyty u lekarza prowadzącego.
6+4 z pęcherzyka... Powinno już być to już drugi raz..Asia w szkoda
A który to tydxien? A nie za wcześnie na serduszko? Tak mi przykro
Ale co? Serce się już wykształcio? Może jeszcze nie ten czas, może jeszcze serduszko nie zaczęło bić, kiedy masz wizytę u swojego?Nie ma akcji serca. Raczej nic z tego nie będzie. Mam jeszcze jakaś ryse na jajniku chcieli mnie zostawić ale powiedziałam że nie i poczekam do wizyty u lekarza prowadzącego.
Za tydzień, 15.07. Ten lekarz już skreslilAle co? Serce się już wykształcio? Może jeszcze nie ten czas, może jeszcze serduszko nie zaczęło bić, kiedy masz wizytę u swojego?
Bardzo mi przykro, ze musiałaś to usłyszeć, ale może jeszcze nie wszystko stracone, bo to jednak wczesnie jak na akcje serca. Co dokładnie mówili? Głowa do góry, będzie jeszcze dobrze!Nie ma akcji serca. Raczej nic z tego nie będzie. Mam jeszcze jakaś ryse na jajniku chcieli mnie zostawić ale powiedziałam że nie i poczekam do wizyty u lekarza prowadzącego.