sandawilla
Fanka BB :)
A to plamienie to co oznacza ? Kiedy wizyta u prowadzącego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są mniejsze. Ten lekarz w ogóle że raczyl odpowiadać na moje pytania to cudA który masz dzisiaj tydzien i dzień ciąży ? A jak te plamienia? Ustały?
I będzieszJa nam Pan Bóg da to się będę cieszyć, bo już pomału liczyłam że jestem
Kochana poczekaj.. jeszcze nie wszystko przesadzone. Sprawdz bete jutro i za dwa dni. Jak przyrasta to jest szansa!!6+4 z pęcherzyka... Powinno już być to już drugi raz..
Przykro mi bardzo że przez to przechodzisz. A widać było coś oprócz pęcherzyka ciazowego? Chyba trzeba zrobić betę i będziesz mieć pewność. Niefajnie że jeszcze taki beznadziejny lekarz ci się trafił. Mam nadzieję że jednak jeszcze serduszko się pojawi, może owu była opóźniona I jesteś wcześniej niż myślisz?6+4 z pęcherzyka... Powinno już być to już drugi raz..
Bo ci wszyscy lekarze to tylko umieją podwyżek sie domagać. Ale żeby byli bardziej życzliwi do pacjentów to juz za cieżko.Są mniejsze. Ten lekarz w ogóle że raczyl odpowiadać na moje pytania to cud
Strasznie mi przykro... wiem niestety jak to jest, wiec życzę Ci dużo siły, nadzieji i na pewno nie długo po nas doczekasz się dzidziusia.Od ostatniej miesiączki to 7+2. No te plamienie to poronienie zagrazajace