reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Tak miałam sprawdzany śluz i szyję czy tam nie ma bakterii bo tam mocz mu się jie podobał ale ok wszystko i brzuch po dusil i przyszłam już taka lekko obolala
To z tego, mnie ginekolog uprzedziła że po tym sprawdzaniu może się trochę krwi pojawić żebym się nie przestraszyła, to samo jakbyś się przytulala też może być.

reklama
To z tego, mnie ginekolog uprzedziła że po tym sprawdzaniu może się trochę krwi pojawić żebym się nie przestraszyła, to samo jakbyś się przytulala też może być.

No u mnie mąż pod koniec października także już ten brzuch będzie widoczny także sobie damy spokój z przytulaniem wolę nie ryzykować :)

Pracuje 2 dni w tygodniu około 16h.
Pracuje od 6 do 14 zazwyczaj w poniedziałki i czwartki. wróciłam w czerwcu (mała miała 8mc) i zaraz potem zaszlam w ciaze [emoji7]
Gdy Ja w pracy to tatuś zajmuje się córeczka mamy taka możliwość na szczęście. Ale tak sobie myślę że z dwójką malutkich nie liczę mojej najstarszej zaraz skończy 13 lat [emoji6] to już tak dobrze nie będzie i chyba nie wrócę do pracy chociaż chciała bym właśnie choćby na te 2 dni to zawsze jakieś wyrwanie się z domu do ludzi i tej codziennej monotoni.
Wow, a co to za praca, ze można tylko dwa dni pracować, jeśli możemy wiedzieć? Tez bym tak chciała hehe

To jeszcze pracujesz ? Z partnerem macie pracę na zmianę? Bo ja tu już o wszystkim myślę, czy wracać do pracy potem czy nie wracać, ale napewno rok w domu posiedzę
Ja tez się zastanawiam jak to będzie po macierzyńskim. Wrócić do pracy na pewno od razu wrócę, bo chce i muszę, ale nie mam pojęcia co wtedy z dzieckiem zrobie na te 9-10h dziennie... z takim rocznym. Ciężki temat będzie.

Młodsza córka wykańcza ( zaczyna chodzić [emoji4] ) noszenie jej też robi swoje ostatnio zwazylam kluske i ma już 13.5kg [emoji15] zaraz skończy 11 mc.[emoji3059]
Huh, to ja cofam moje codzienne jęczenie na noszenie mojej dwulatki [emoji30]
25 miesiący i 12,5kg. Ale tez zarżnęło mi to kręgosłup:( zwłaszcza, ze rok temu odstawiła wózek i od tego czasu, albo idzie sama albo jak się zmęczy to ląduje u mnie w nosidle...

Ja właśnie teraz pracuje po 10h na nocki, dzisiaj 13 ahh, pewnie skończę pracować dopiero przed porodem chyba że uda mi się wziąć cały urlop roczny wcześniej przed porodem właśnie:)
A chętnie bym odpoczela, chociaż ciazowych objawow brak, to powiedziałabym chwilę w domu po 11 latach bezustannie pracy :p
Heh ja tez pracuje na nocki :) tez 2 w tygodniu . Wymieniamy się z mężem opieka nad małym .

reklama
Do góry