Mi pomogły inhalacje solą fizjologiczna jak byłam przeziębiona w 7/8tyg. No i tez syrop z cebuli i czosnku, imbir i leżenie... powodzeniaDziewczyny a ja sie przeziebilam straszny kaszel i katar, ogólne rozbicie dobrze ze nie mam gorączki. Byłam U lekarza; głównie po zwolnienie do piątku i w związku z ciąża nie dał mi żadnych leków.
Macie jakieś domowe sposoby na przeziębienie? Czuje się fatalnie, wczoraj wieczorem zrobilam syrop z cebuli i będę go od rana dzisiaj piła.
reklama
Ja dwa mieszkania wykańczalam sama i do domu już planuje wziąć architekt, żeby mi wszystko zaprojektowała, wtedy mam wizualizacje i listę co gdzie kupić. Mega oszczędności czasu, kasy i całego zachodu, no i będzie ładnie i wszystko będzie pasować. Oczywiście w głowie już mam projekty, ale wole zobaczyć, żeby wszystko pasowało itp. Z dzieckiem to już nie będzie jak jezdzic po tych wszystkich sklepach, szczególnie, ze we wrocku się gdzieś wybrać to zawsze godzina w korkach w jedna stronę.Ja nie chciałam od dewelopera, choć teraz myślę że to dobre rozwiązanie, tyle stresu ile mnie budowa kosztowała....Bardzo dużo.. Wykończenie chyba jest najgorsze, tyle tego wszystkiego, że ciężko się zdecydować. Ja przed pójściem do jakiegokolwiek salonu/sklepu robiłam listę tego czego nie chce, było mi latwiej ale i tak koncepcji milion a zawsze kończyło się na pierwszym pomyślę hehe
Milii
Fanka BB :)
Carox dasz radę ja patrząc na moją koleżankę która urodziła przed maturą, teraz stwierdzam że źle na tym nie wyszła, w moim wieku ma 2 córeczki 9 I 5 lat, skoczyła studia zaoczne o pracuje, i super sobie poradziła teraz wiem że może lepiej by było wcześniej.
Dziewczyny ratujcie, jeżeli któraś ma morfologie wyniki, jakie macie wyniki Neutrocytow i Limfocytow? Pani w laboratorium kazała mi się udać do lekarza bo podobno w ciąży mogą być lomfocyty niższe, ale ja mam dużo za nisko, a głupia wujka googla zapytałam i jiz więcej na odpowiedzi patrzeć nie chce. Neutrocyty znowu za wysokie. W piątek mam wizytę u ginekolog wtedy będę coś wiedzieć.
U mnie tak.
Załączniki
Szarafoka
Ja to się w ogóle czuje brzydka , gruba, spodnie mnie cisną, sukienek malo, chodze ciagle w pizamach i mam awersje do ludzi... moze dobrze ze musze polegiwac w domu bo nie mam ochoty sie z nikim spotykać ... tylko nie mam jak kupic chocby wiekszych legginsow. Moze poszukam w necie z dostawa do domu, bo jak mam isc do lekarza to placze pol dnia ze w nic sie nie mieszcze...
Aniach1989
Początkująca w BB
U mnie wg USG 10t4d a według OM 13t1d Także zaszłam w ciąże w okolicach terminu miesiączki:-) I jak sobie tu nie wpaść...:-)
Vanilia120
Jakbym czytała o sobie. Najgorsze jest to że zostało mi z poprzedniej ciazy do zrzucenia 10 kg...wi3c wyglądam fatalnie..ehh. Może teraz uda mi si3 karmić piersią, bo z Jaskiem karmilam tylko miesiąc i może wtedy schidnwJa to się w ogóle czuje brzydka , gruba, spodnie mnie cisną, sukienek malo, chodze ciagle w pizamach i mam awersje do ludzi... moze dobrze ze musze polegiwac w domu bo nie mam ochoty sie z nikim spotykać ... tylko nie mam jak kupic chocby wiekszych legginsow. Moze poszukam w necie z dostawa do domu, bo jak mam isc do lekarza to placze pol dnia ze w nic sie nie mieszcze...
reklama