Ivve
Fanka BB :)
Jeździ się u mnie po lewej stronie i jak widać wszystko na odwrót [emoji85] [emoji23][emoji23][emoji23]Ale bez sensu tu tak a tu tak [emoji12] to już nie wierzę [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeździ się u mnie po lewej stronie i jak widać wszystko na odwrót [emoji85] [emoji23][emoji23][emoji23]Ale bez sensu tu tak a tu tak [emoji12] to już nie wierzę [emoji12]
No to super,ze wszystko dobrze z coreczką najlepiej rodzic tam gdzie blisko do domu.
Ja mam dziś 11+2 A prenatalne właśnie na 30/08 I podobno okNo właśnie też zastanawiałam się czy nie za późno, ja mam 10+6 i dzisiaj umawiałam wizytę na prenatalne to mi babka powiedziała w rejestracji, że do 30.08 muszę mieć wykonane badanie i z biedą wyszukała jakiś termin.
Faktycznie cudeńka [emoji4] domiemam że teraz synek [emoji6]Patrzcie jakie cuda już bym zamówiła normalnie
Faktycznie cudeńka [emoji4] domiemam że teraz synek [emoji6]
Ja to już bym chciała wiedzieć co będzie i napewno nie odmówiła bym sobie jakoś małych zakupów [emoji7] A u mnie prywatnie mogą płeć zdradzić dopiero w 16 tygodniu.
A na NHS dopiero na polowkowym [emoji849] przeciesz to wieczność [emoji23]
8tydz i 5 dni.Który jesteś tydzień?
Słyszałam. Zdjęcie drukował dwa tygodnie temu teraz tylko pomiary. W sumie dla mnie to nie jest istotne czy dostanę zdjęcie czy nie, ważne żeby wszystko było w porządku.I nie dostałaś zdjęcia? Słyszałas serduszko?
Słyszałam. Zdjęcie drukował dwa tygodnie temu teraz tylko pomiary. W sumie dla mnie to nie jest istotne czy dostanę zdjęcie czy nie, ważne żeby wszystko było w porządku.