reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

A czujecie pobolewania/ciągnięcie brzucha?
Ciągnięcia w sumie to nie. Mnie bardziej kłuje raz z jednej strony raz z drugiej ale w sumie nie ma reguły czy bardziej czy mniej. Jednego dnia w sumie nie odczuwam za bardzo w kolejych już kłuje intensywniej. To samo piersi raz bolą raz nie. Swirowalam bardzo z tego powodu ale teraz staram się o tym nie myśleć chociaż trudno

reklama
Mam pytanie, jestem w 11tyg+2dni to będzie moje 4 dziecko i wydaje mi się że czuję czasem delikatne bąbelki w dole brzucha, tylko że to troszkę wcześnie. W wcześniejszych ciążach ruchy czułam koło 15 tyg. Czy są tu mamy w podobnym tyg i mają podobne wrażenia.

Mam pytanie, jestem w 11tyg+2dni to będzie moje 4 dziecko i wydaje mi się że czuję czasem delikatne bąbelki w dole brzucha, tylko że to troszkę wcześnie. W wcześniejszych ciążach ruchy czułam koło 15 tyg. Czy są tu mamy w podobnym tyg i mają podobne wrażenia.

Tez tak czuje ale nie wydaje mi się żeby mogło to być dziecko jest za małe

ja już po wizycie :) wg usg. 10+3, wg miesiaczki 11+1. Dzidziuś urosł przez 2 tygodnie z 2,2cm na 4,1cm. fikał dziś koziołki ,byl dzis jakis szalony i zdjęcia jakies mało wyrazne... Lozysko dalej przykrywa ujscie szyjki , dalej musze polegiwać i sie mocno oszczedzac. kolejna wizyta za 3 tyg ale za 2 tyg badania prenatalne :) Stres schodzi, wazne ze dzidzia rosnie a teraz do polegujących- czy te Wasze seriale mozna obejrzec bez Netflixa ? niestety nie mam... siedze na tvnplayer ale chyba oszaleje :)

Załączniki

• 20190812_163203.jpg
    20190812_163203.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 105
ja już po wizycie :) wg usg. 10+3, wg miesiaczki 11+1. Dzidziuś urosł przez 2 tygodnie z 2,2cm na 4,1cm. fikał dziś koziołki ,byl dzis jakis szalony i zdjęcia jakies mało wyrazne... Lozysko dalej przykrywa ujscie szyjki , dalej musze polegiwać i sie mocno oszczedzac. kolejna wizyta za 3 tyg ale za 2 tyg badania prenatalne :) Stres schodzi, wazne ze dzidzia rosnie a teraz do polegujących- czy te Wasze seriale mozna obejrzec bez Netflixa ? niestety nie mam... siedze na tvnplayer ale chyba oszaleje :)
Calkiem wyrazne te zdjecia i pieknie juz ksztalty widac :)
Co do seriali to ja czasem ogladam cos na serialnet.pl, z tym ze jest tam duzo spamu. Nie wiem czy znajdziesz tam seriale z netflixa, ale duzo innych na pewno. Cos zawsze sie znajdzie.

reklama
Hej Wszystkim.
Jestem nowa. 8tydz. + 2 dn.
Z tych wpisów widzę, że dość dobrze znosicie ciążę.
Dla mnie to masakra. Cały czas mam nudności, zaczynam bać się jeść, wszystko mnie odstręcza.
Jest ktoś komu udało się zapanować nad nudnościami?

PS. Nie ogarniam tej strony więc wszystkie wskazówki przyjmę z chęcią.

Do góry