Bedemama!
Moderator
To chyba juz 3 sezon byl tak, obejrzalam wszystkie haha.Domu z papieru tez jest mega
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba juz 3 sezon byl tak, obejrzalam wszystkie haha.Domu z papieru tez jest mega
To chyba juz 3 sezon byl tak, obejrzalam wszystkie haha.
Trzymam kciuki dajcie znać po wizytach.
Ja odliczam dni do drugiej wizyty 26 sierpnia. Badania wszystkie zrobione :
Hemoglobina 13,1
Glukoza 93
Tyreotropina 1,380
Hbs HCV Test kołowy niereaktywne
HIV test przesiewowy ujemny
Toxiplazma gondi niereaktywne
rubella wizycie..
Ja z ubrankami czekam na płeć
Ja to i tak neutralne szare itd ale to jeszcze za wcześnie
Ale pieknosci i jak ladnie widac buzke. W ktorym tygodniu mialabys leciec na wesele?Ja już po, dzidzius trochę nadgonil, liczyłam ze 10+6 A mamy 11+4 , cudownie, teraz wizyta na 11.09 na wesele raczej nie polecimy, wolę dmuchać na zimne, A nie później pluc sobie w brodę, jednak jest ryzyko.
Mam skierowanie do kliniki na badania podstawowe, progesteron jeszcze do 12 tygodnia i koniec Zobacz załącznik 1009232
Byłby to prawie 15 tydzień i powrót w 16 tygodniuAle pieknosci i jak ladnie widac buzke. W ktorym tygodniu mialabys leciec na wesele?