reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ja na prawdę oprócz brzuszka żadnych objawów zmęczenie jak porobię więcej.. A tak bez objawów :)

reklama
Ja sobie nie wyobrażam rodzic bez męża, on tak samo. Mysle, ze jak kocha to nie obrzydza go taki widok, szczególnie ze to jego dziecko rodzisz, a wręcz mysle, ze przeżycie tego wspólnie wzmacnia wiez.
f2w3rjjghb3ibrut.png

Dokładnie kochana mój mąż będzie powiedział że zapłaci aby być

Ja na prawdę oprócz brzuszka żadnych objawów zmęczenie jak porobię więcej.. A tak bez objawów :)

U mnie zero zmęczenia, wzdęty brzuch, tłusty i nie mieszczący się w spodnie ale na pewno nie przypomina ciążowego i wszystko mocniej i intensywniej mi pachnie ale mdłości nie mam a Beta już wysoka - trochę brzuch kłuje i takie uczucie naciągniętych mięśni mam :)

Dokładnie kochana mój mąż będzie powiedział że zapłaci aby być
I dla tego dobrze ze każdy jest inny, bo inaczej byłoby nudno. To czy ktoś jest przy porodzie czy też go niema ogólnie to bez znaczenia, bo urodzić i tak musisz ty a on bólu za ciebie nie weźmie, ważne żeby sami zdecydowali co dla nich jest dobre. Dla mnie jest istotne żeby ktoś był w 1 fazie żeby móc z kimś pogadać żeby nie skupić się na bolu, a przy samym porodzie wolę byc tylko z lekarzami, bo łatwiej mi się skupić nad tym co mam robić.

A jak myślicie u mnie będzie widać serduszko już?

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Wszystko jest mozliwe, ale na Twoim miejscu nie nastawialabym sie, zeby sie nie rozczarowac. Jest jeszcze duzo czasu, zeby zobaczyc serduszko.

Ale jestem ciekawa, ktory Ci wyjdzie tydzien z usg. Zobaczymy jaka bedzie miedzy nami roznica.

Ja mam na 19:40 JARAM się ! :) :)
Powodzenia i daj znac jak bedziesz juz po!

Kamsi Twój post nie troche nie fajny bo brzmi jakby Ci, którzy nie chcą być przy porodzie z różnych względów mniej kochali niż Twój mąż który chce być a to bzdura. Najważniejszy w chwili porodu jest komfort kobiety. I powinna tal robić żeby czuć się dobrze. Dla jednej będzie to mąż dla innej lekarze.

A jak myślicie u mnie będzie widać serduszko już?

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Milii na pewno zobaczymy kropki ! <3 nie ma się co nastawiać bo najgorzej się rozczarować :) Jak mi nie zapika to sobie wkręcę, że słabe USG HAHA :D - kurcze jak kiedyś kobiety mogły wytrzymać i robić tylko 2 USG w ciązy i pierwsze dopiero około 12/13 tygodnia :)

reklama
Do góry