reklama
Milii
Fanka BB :)
Ja sobie nie wyobrażam rodzic bez męża, on tak samo. Mysle, ze jak kocha to nie obrzydza go taki widok, szczególnie ze to jego dziecko rodzisz, a wręcz mysle, ze przeżycie tego wspólnie wzmacnia wiez.
Dokładnie kochana mój mąż będzie powiedział że zapłaci aby być
mendziorka
Zaciekawiona BB
wg OM 6+6 ale wydaje mi się że z USG będzie młodsza bo mam dłuższe cykle więc do OWU mogło dojść koło 1 lipca a OM 12 czerwca ale po cichu liczę że tam już będzie jednak coś pikać !!! <3Ja też nie mogę się doczekać Kochana ktory tydzień?
mendziorka
Zaciekawiona BB
Ja na prawdę oprócz brzuszka żadnych objawów zmęczenie jak porobię więcej.. A tak bez objawów
U mnie zero zmęczenia, wzdęty brzuch, tłusty i nie mieszczący się w spodnie ale na pewno nie przypomina ciążowego i wszystko mocniej i intensywniej mi pachnie ale mdłości nie mam a Beta już wysoka - trochę brzuch kłuje i takie uczucie naciągniętych mięśni mam
I dla tego dobrze ze każdy jest inny, bo inaczej byłoby nudno. To czy ktoś jest przy porodzie czy też go niema ogólnie to bez znaczenia, bo urodzić i tak musisz ty a on bólu za ciebie nie weźmie, ważne żeby sami zdecydowali co dla nich jest dobre. Dla mnie jest istotne żeby ktoś był w 1 fazie żeby móc z kimś pogadać żeby nie skupić się na bolu, a przy samym porodzie wolę byc tylko z lekarzami, bo łatwiej mi się skupić nad tym co mam robić.Dokładnie kochana mój mąż będzie powiedział że zapłaci aby być
Bedemama!
Moderator
Wszystko jest mozliwe, ale na Twoim miejscu nie nastawialabym sie, zeby sie nie rozczarowac. Jest jeszcze duzo czasu, zeby zobaczyc serduszko.A jak myślicie u mnie będzie widać serduszko już?
Ale jestem ciekawa, ktory Ci wyjdzie tydzien z usg. Zobaczymy jaka bedzie miedzy nami roznica.
Powodzenia i daj znac jak bedziesz juz po!Ja mam na 19:40 JARAM się !
Anita1990
moderatorka
Kamsi Twój post nie troche nie fajny bo brzmi jakby Ci, którzy nie chcą być przy porodzie z różnych względów mniej kochali niż Twój mąż który chce być a to bzdura. Najważniejszy w chwili porodu jest komfort kobiety. I powinna tal robić żeby czuć się dobrze. Dla jednej będzie to mąż dla innej lekarze.
mendziorka
Zaciekawiona BB
A jak myślicie u mnie będzie widać serduszko już?
Milii na pewno zobaczymy kropki ! <3 nie ma się co nastawiać bo najgorzej się rozczarować Jak mi nie zapika to sobie wkręcę, że słabe USG HAHA - kurcze jak kiedyś kobiety mogły wytrzymać i robić tylko 2 USG w ciązy i pierwsze dopiero około 12/13 tygodnia
reklama
madziuuula
Fanka BB :)
Jeżeli suwaczek masz dobrze ustawiony to lepiej się nie nastawiam, może być jeszcze sam pęcherzyk [emoji6] u mnie tydzień później a jeszcze się powstrzymuje z usg [emoji6]A jak myślicie u mnie będzie widać serduszko już?
Jak mi się nie chce dziś [emoji12]