reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Mili w 4t+5d raczej mało co zobaczysz. Może być pęcherzyk a nie musi. Zarodka i serduszko raczej na pewno nie będzie. Ja byłam w 5+3 i był tylko pęcherzyk 5mm wiec malutki. 2tyg później już zarodek z pięknym serduchem. Przy czym dokładnie wiem kiedy była owu, wiec wszystko co do dnia się zgadzało. Jak Ty masz dopiero4+5 to nie nastawiaj się na to żeby się nie rozczarować.

reklama
Ale dowiem się na tym etapie czy wszystko wporzadku z ciąża???

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Hej dziewczyny :) czy wierzycie w zabobony? Wczoraj zmarła moja ciocia bliska rodzina i hmm podobno kobieta ciężarna nie może iść na pogrzeb :( i tu w głowie rodzi mi się myśl że może coś w tym jest ale nie wiem :( iść czy nie iść. Co o tym myślicie? Już mama wczoraj mi zabroniła jechać do niej do domu bo cała rodzina się tam zebrała i nie chciała mnie narazac na stres

Dla mnie to głupie zabobony z tymi pogrzebami, serio. Tak samo jak z byciem chrzestną w ciąży, przecież to sama radość. Ale ja w ogóle nie wierzę w przesady i zabobony :)

Mili u mnie w 4+6 był pęcherzyk, ale nawet jak będzie sam pęcherzyk w macicy, to już jest dobra informacja, że ciąża jest i prawdopodobnie będzie się ładnie rozwijać..

U mnie wczoraj ruszyły mdłości i dziś też mnie męczą od rana, nie ma tragedii, ale czuję się średnio.. Za to dziwię się, bo piersi mnie nie bolą, w poprzedniej ciąży pamiętam, że były mega wrażliwe, a teraz może delikatnie, albo nawet nie :)

reklama
Do góry