reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Mili w 4t+5d raczej mało co zobaczysz. Może być pęcherzyk a nie musi. Zarodka i serduszko raczej na pewno nie będzie. Ja byłam w 5+3 i był tylko pęcherzyk 5mm wiec malutki. 2tyg później już zarodek z pięknym serduchem. Przy czym dokładnie wiem kiedy była owu, wiec wszystko co do dnia się zgadzało. Jak Ty masz dopiero4+5 to nie nastawiaj się na to żeby się nie rozczarować.

reklama
Ale dowiem się na tym etapie czy wszystko wporzadku z ciąża???

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Hej dziewczyny :) czy wierzycie w zabobony? Wczoraj zmarła moja ciocia bliska rodzina i hmm podobno kobieta ciężarna nie może iść na pogrzeb :( i tu w głowie rodzi mi się myśl że może coś w tym jest ale nie wiem :( iść czy nie iść. Co o tym myślicie? Już mama wczoraj mi zabroniła jechać do niej do domu bo cała rodzina się tam zebrała i nie chciała mnie narazac na stres

Dla mnie to głupie zabobony z tymi pogrzebami, serio. Tak samo jak z byciem chrzestną w ciąży, przecież to sama radość. Ale ja w ogóle nie wierzę w przesady i zabobony :)

Mili u mnie w 4+6 był pęcherzyk, ale nawet jak będzie sam pęcherzyk w macicy, to już jest dobra informacja, że ciąża jest i prawdopodobnie będzie się ładnie rozwijać..

U mnie wczoraj ruszyły mdłości i dziś też mnie męczą od rana, nie ma tragedii, ale czuję się średnio.. Za to dziwię się, bo piersi mnie nie bolą, w poprzedniej ciąży pamiętam, że były mega wrażliwe, a teraz może delikatnie, albo nawet nie :)

reklama
Do góry