reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dopiero ja byłam marcową (2017)mamą a moja córka w 2020 bedzie miała 3 lata a syn roczek :d ale ten czas leci :)
Spokojnych i nudnych ciąż Wam życzę!

Ja tez czekam z kupowaniem ale pooglądać muszę :D poi co kupiłam segregator od mamy ginekolog :)

Jak według Ciebie będzie się sprawował ten segregator? :) Dopiero niedawno się o nim dowiedziałam i też się zastanawiam nad kupnem. Ja w pierwszej ciąży wspomagałam się książką Kaz Cook Ciężarówką przez 9 miesięcy, która serdecznie Wam polecam :)

Jak według Ciebie będzie się sprawował ten segregator? :) Dopiero niedawno się o nim dowiedziałam i też się zastanawiam nad kupnem. Ja w pierwszej ciąży wspomagałam się książką Kaz Cook Ciężarówką przez 9 miesięcy, która serdecznie Wam polecam :)

Dobre pytanie myśle, ze tak. Poza tym nie jest aż tak drogi wiec najwyżej nie wykorzystam... dam znać jak dojdzie:)

Czesc wszystkim! :) Ja ostatnia miesiaczke miałam 18.05 ale wg usg ciąża jest młodsza i bede rodzic z początkiem marca :) Chciałabym 5.03 bo to urodziny mojej mamy :)
Jakie macie objawy?
A tu zdjęcie mojego pierwszego testu :)
IMAG0517.jpg

Czyli który to twój dzień po owulacji? Ja idę w czwartek czyli będzie to moj 20 dzień po owulacji. Ja na razie mam wrażliwe i trochę pełniejsze piersi, senność, a od kilku dni czasem kłucie lewego jajnika, mam nadzieję że na wizycie będę mieć tylko dobre wiadomości j to kłucie nie jest oznaką czegoś negatywnego
tak tak byłam :) tutaj mój pęcherzyk :) Zobacz załącznik 992338

reklama
Czyli który to twój dzień po owulacji? Ja idę w czwartek czyli będzie to moj 20 dzień po owulacji. Ja na razie mam wrażliwe i trochę pełniejsze piersi, senność, a od kilku dni czasem kłucie lewego jajnika, mam nadzieję że na wizycie będę mieć tylko dobre wiadomości j to kłucie nie jest oznaką czegoś negatywnego
U mnie to bardzo ciężko okresic bo mam strasznie nie regularne cykle :( owulacje miałam prawdopodnie w okolicy 6.06

Do góry