reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

U mnie dzisiaj 4+4, termin też jakoś pierwszy tydzień marca. O ciąży już wiem tydzień i od razu po zobaczenia 2 kresek do gin. Jestem obstawiona lekami że względu na 2 poronienia. Mam nadzieję że 3 raz okaże się szczęśliwy. W niedzielę za tydzień pierwsze usg. Póki co dobrze i pozytywnie nastawiona chociaż strach oczywiście duży żeby nie skończyło się jak 2 poprzednie.

Ja do lekarza za dwa tygodnie bo chce zobaczyć serduszko. Wczesniej raczej nie pojadę. Tez jestem nastawiona pozytywnie bo tylko to mi pozostało. Na wszystko inne i tak nie mam wpływu. Bedzie dobrze!

reklama
Kurczę a nie zaczynac? Bo sobota wtedy jest 8dniem [emoji848]

Ja liczę na tym kalkulatorze. W sobote 1.06 dostałaś @ czyli miałaś 0+0 i analogicznie w każda sobote bedziesz miała dany tydzien +0.

Ja @ dostałam 26.05 w niedziele dlatego jutro będę miała 5+0.

Ja zawsze liczę od pierwszego dnia ostatniej @ bo nie wiem kiedy miałam owulacje. Moj gin tez tak liczy wiec tego sie trzymam.

Ja do USG miałam tylko podgądać, ale w sumie, skoro mam myśleć pozytywnie... To też się przywitam ;)
wg kalkulatora jutro będę miała 5+0 (albo 5+1, każdy kalkulator inaczej ;))

Ja zaczynam popadać w paranoje zakupową. Cały czas przeglądam strony z rzeczami i już widze oczyma wyobraźni bankructwo [emoji33]

reklama
@natka3 ja też mam 5+0, też miałam 26 ostatnią @
Ja zaczynam popadać w paranoje zakupową. Cały czas przeglądam strony z rzeczami i już widze oczyma wyobraźni bankructwo [emoji33]
Ja na pewno też bedę szaleć:D ale dopieropo usg, jak bedzie ok.
Ja mam już 2 córeczki, 4 lata i 9 lat, ale wszystkie niemowlakowe rzeczy już oddałam i posprzedawałam. A ostatnią ciażę miałam pozamaciczną, w bliźnie po cc. 8 stycznia miałam zabieg, a w kwietniu lekarka dała zielone światło i zaczelismy nieśmiałe starania.

Do góry