reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
To będziesz w 6 lub 7 tygodniu, czyli bardzo dobry czas na pierwsze usg powinno już być serduszko, każda z nas to czekanie Przechodzila. Jak czas normalnie ucieka tak teraz kapie po 1 dniu...

Dokładnie kochana tak wypada. Ale tak się dluzy oby wyjechać to już zleci :)

Dziewczyny co myślicie, czy mogę wziąść dziś jeszcze jedna tabletkę Apap? Wczoraj na ten ból wzięłam 400mg ,znów zaczyna mnie boleć głowa i boję się że znów będę musiała się wspomoc... A ten wczorajszy ból doprowadził do wymiotow , nie chce powtórki .
A w którym miejscu boli Cię ta głową? A apap co zawiera paracet czy ibuprofen? Ja wzięłam paracet 500

reklama
Dziewczyny PARACETAMOL, czyli np.APAP jest całkowicie bezpieczny w ciąży, dlatego bez sensu się męczyć, tylko można go bez wahania zażywać jeśli boli Was glowa.
Właśnie z ciotka rozmawiałam żebym nie męczyła się tylko brała , bo to jeszcze gorzej jak się mecze , przeszło chyba dziś obedzie się bez tabletki , to co mnie cmilo to widocznie resztki po wczorajszym bólu
Jeszcze ta pogoda wcale nie p9maga , leżę przy wentylatorze , miałam pokój, ciuchy posprzątać i nic nie robię od dwóch dni .. Nie cierpię takiego lata, dodatkowo wszędzie powoli sinice więc już strach nad jezioro jechać

Do góry