Ja byłam w czwartym tyg jak tylko się dowiedziałam i byl tylko pęcherzyki ciążowy, jutro mam kolejną bedzie to początek 8 tygWy już wszystkie po wizycie?? Ja ciągle czekam na pierwszą wizytę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam w czwartym tyg jak tylko się dowiedziałam i byl tylko pęcherzyki ciążowy, jutro mam kolejną bedzie to początek 8 tygWy już wszystkie po wizycie?? Ja ciągle czekam na pierwszą wizytę...
Fajne tez sa sukienki na zalando albo w hm na dziale mama, mozna przymierzyćJa coś w stylu hiszpanki czarna czerwona beżowa
To będziesz w 6 lub 7 tygodniu, czyli bardzo dobry czas na pierwsze usg powinno już być serduszko, każda z nas to czekanie Przechodzila. Jak czas normalnie ucieka tak teraz kapie po 1 dniu...
A w którym miejscu boli Cię ta głową? A apap co zawiera paracet czy ibuprofen? Ja wzięłam paracet 500Dziewczyny co myślicie, czy mogę wziąść dziś jeszcze jedna tabletkę Apap? Wczoraj na ten ból wzięłam 400mg ,znów zaczyna mnie boleć głowa i boję się że znów będę musiała się wspomoc... A ten wczorajszy ból doprowadził do wymiotow , nie chce powtórki .
Wg Om 6+6Który tydzień?
Byłam tylko po zrobionym teście ale wtedy było za wczesnie na co kolwiek więc lekarz kazał przyjść za 2 tyg teoretyczne wypada to dzisiaj ale mój gin na urlopie i dopiero 30.07 bede dzwobic umawiać wizytęWg Om 6+6
Właśnie z ciotka rozmawiałam żebym nie męczyła się tylko brała , bo to jeszcze gorzej jak się mecze , przeszło chyba dziś obedzie się bez tabletki , to co mnie cmilo to widocznie resztki po wczorajszym bóluDziewczyny PARACETAMOL, czyli np.APAP jest całkowicie bezpieczny w ciąży, dlatego bez sensu się męczyć, tylko można go bez wahania zażywać jeśli boli Was glowa.