Ja byłam w czwartym tyg jak tylko się dowiedziałam i byl tylko pęcherzyki ciążowy, jutro mam kolejną bedzie to początek 8 tygWy już wszystkie po wizycie?? Ja ciągle czekam na pierwszą wizytę...
reklama
Fajne tez sa sukienki na zalando albo w hm na dziale mama, mozna przymierzyćJa coś w stylu hiszpanki czarna czerwona beżowa
Milii
Fanka BB :)
Milii
Fanka BB :)
To będziesz w 6 lub 7 tygodniu, czyli bardzo dobry czas na pierwsze usg powinno już być serduszko, każda z nas to czekanie Przechodzila. Jak czas normalnie ucieka tak teraz kapie po 1 dniu...
Dokładnie kochana tak wypada. Ale tak się dluzy oby wyjechać to już zleci
Agunia1401
Moderator
A w którym miejscu boli Cię ta głową? A apap co zawiera paracet czy ibuprofen? Ja wzięłam paracet 500Dziewczyny co myślicie, czy mogę wziąść dziś jeszcze jedna tabletkę Apap? Wczoraj na ten ból wzięłam 400mg ,znów zaczyna mnie boleć głowa i boję się że znów będę musiała się wspomoc... A ten wczorajszy ból doprowadził do wymiotow , nie chce powtórki .
Wg Om 6+6Który tydzień?
Agunia1401
Moderator
Jak dziaj bardzo fajnie szefowie zareagowali, kazali jak tylko brzuch zacznie boleć iść do domu, mam się niczym nie przejmować, powodzią pierwsze tygodnie najważniejsze. Bardzo miło pogadali, poopowiadali o synowej bardzo miło się poczułam.
Byłam tylko po zrobionym teście ale wtedy było za wczesnie na co kolwiek więc lekarz kazał przyjść za 2 tyg teoretyczne wypada to dzisiaj ale mój gin na urlopie i dopiero 30.07 bede dzwobic umawiać wizytęWg Om 6+6
reklama
Właśnie z ciotka rozmawiałam żebym nie męczyła się tylko brała , bo to jeszcze gorzej jak się mecze , przeszło chyba dziś obedzie się bez tabletki , to co mnie cmilo to widocznie resztki po wczorajszym bóluDziewczyny PARACETAMOL, czyli np.APAP jest całkowicie bezpieczny w ciąży, dlatego bez sensu się męczyć, tylko można go bez wahania zażywać jeśli boli Was glowa.
Jeszcze ta pogoda wcale nie p9maga , leżę przy wentylatorze , miałam pokój, ciuchy posprzątać i nic nie robię od dwóch dni .. Nie cierpię takiego lata, dodatkowo wszędzie powoli sinice więc już strach nad jezioro jechać