reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Tylko, ze Ty maszładny pryrost procentowy bo az 173%, a ja tylko 93... :(

Twój średni dwudniowy przyrost hormonu beta HCG to 71 mlU/ml (173.1%).
Beta HCG powinien zwiększać się mniej więcej o 66% co 48h.
Read more at Link do: Kalkulator beta HCG | Plodnosc.pl
Dziewczyny a jak to jest z przedluzaniem paznokci metoda zelowa??mozna?? Zapomnialam wczoraj zapytac.. i w sumie bym olala temat ale chcemy jeszcze zrobic sesje poslubna.bo w zeszlym roku nie zdazylismy a moje pazury wolala o pomste do nieba.. i na fotkach kiepsko by to wygladalo. No chyba ze nie mozna to sobie daruje :) wiem ze hybryde mozna ale zele??
Można żel i hybryde

f2w390bvgn194jcu.png

reklama
Kochane a wy wszystkie robilyscie testy i betę czy same testy i potem wizyta?? Ja nie robiłam bety jak myślicie zrobić jak tylko dojadę do Polski???

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Ja robiłam 1 test dla męża na pamiątkę i miałam już 2 wizyty a 1 USG dopiero w 12tc i prenatalne ale to dopiero pod koniec sierpnia

Mówi że wszystko dobrze tylko czy to normalne że jeszcze nie ma zarodka
Spokojnie zarodek różnie się pojawia, wszystko zależy kiedy było poczęcie a tego dokładnie nie wiemy więc te tygodnie są tylko teoretyczne cierpliwości ;-) ;)
Ja się dowiem co i jak u mojego malucha dopiero za 5 tygodni :-) :)

Ja od kilku dni też mam duże mdłości.. Dziewczyny a co myślicie o piciu kawy? 1 dziennie niby nie szkodzi, ale zastanawiam się czy przez to nie wchłaniają się gorzej witaminy itd? Ja chciałam już nie pić, ale bez kawy w pracy zasypiam na stojąco :)

reklama
Do góry