reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ja się nie zdenerwowałam zmiana wizyty dopiero w sobotę... Nie wiem może coś wymyślimy z mężem, wszystko by było ok gdyby nie ten ból wczorajszy nie wiem co robić, tak się cieszyłam na to badanie ponad tydzień czekałam to będę już w 10 tygodniu w sobote praktycznie to będzie 8+6

reklama
Dziewczyny, byłam dzisiaj u ginekologa, jestem uspokojona :) jest zarodek Pani Doktor powiedziała także, że bije serduszko. Wszystko jest okej. Jednak dalej boli mnie ten pęcherz i nerki :(

Tez mam problem z pęcherzem i nerkami :( Już zdążyłam antybiotyk brać i mam kamienie w obu nerkach wiec tez bolą :/

Ja się tez tak złe czuje. Głowa mi pęka, mdłości mnie męczą. Do tego siedzą u mnie 2 tydzień goście którymi trzeba się non stop zajmować. Ja już mam tego dość :(

Ja się tez tak złe czuje. Głowa mi pęka, mdłości mnie męczą. Do tego siedzą u mnie 2 tydzień goście którymi trzeba się non stop zajmować. Ja już mam tego dość :(
Długo jeszcze będą Cię męczyć? Ja bym zwariowała. Ja teraz potrzebuję bardzo dużo świętego spokoju. A jakby mi się goście na głowę zwalili to bym się do hotelu przeniosła chyba [emoji23]

Długo jeszcze będą Cię męczyć? Ja bym zwariowała. Ja teraz potrzebuję bardzo dużo świętego spokoju. A jakby mi się goście na głowę zwalili to bym się do hotelu przeniosła chyba [emoji23]

Kuzyn z dziewczyna czyli Ci co wymagają 100% uwagi do piątku, a ciocia z wujkiem jeszcze 2tug... zwariować można. Ja mam naprawdę dość. Jestem zmęczona potrzebuje odpocząć a Tu od rana do nocy oni...

No ja niestety podzielam los mala.czarna.
Bylam dzis na USG u innego lekarza. Nadal tylko pecherzyk I co najgorsze nie urosl od 2tygodni. Tak ze szansa zadna niestety ale dal mozliwosc czekac 2tygodnie. Tak wiec czekam ,w kazdej chwili moze zaczac sie krwawienie.
Jakos sie z tym pogodzilam,na cud raczej nie licze...
Mam nadzieje tylko ze poronienie nastapi samoistnie I nie bedzie trzeba zabiegu bo wtedy dluzej bedzie trzeba czekac na kolejna probe.

Mała. Czarna bardzo mi przykro :( ale zobaczysz ze jeszcze bedziesz szczesliwa mama!
No ja niestety podzielam los mala.czarna.
Bylam dzis na USG u innego lekarza. Nadal tylko pecherzyk I co najgorsze nie urosl od 2tygodni. Tak ze szansa zadna niestety ale dal mozliwosc czekac 2tygodnie. Tak wiec czekam ,w kazdej chwili moze zaczac sie krwawienie.
Jakos sie z tym pogodzilam,na cud raczej nie licze...
Mam nadzieje tylko ze poronienie nastapi samoistnie I nie bedzie trzeba zabiegu bo wtedy dluzej bedzie trzeba czekac na kolejna probe.
Przykro mi kochana:(:(:(:( jestem z Toba myslami!

współczuję i łączę się w bólu. w piątek mąż mnie i synka zawozi do moich rodziców na kilka dni- 43 km stąd, więc blisko. moja mama ma urlop, więc pogania za maluchem, a ja mam nadzieję chwilę odsapnę. jeszcze robiłam wczoraj słoiki, na sobote piekłam muffinki, bo tez goście. i cały dzień na nogach. ciąża nie choroba, ale to powiedzenie w pierwszej ciąży mnie nie dotyczyło, a teraz dotknęło. jeszcze martwię się i obwiniam, za ten nosek obdarty. ale ten mój synek jest tak szybki. cały czas go pilnujemy i jednak uderzył się....masakra....

reklama
Marta bardzo mi przykro :( straszne dziś wieści...

Evil ja tez tak mowilam cały czas i w pierwszej ciąży tez bezobjaowow poza 2razy wymiotów a teraz czuje się fatalnie. Dziś znów brzuch pobolewa mdli na potęgę... no i stres ogromny a gdzie tam czwartek :/ mam nadzieje ze e sierpniu już będę lepiej

Do góry