reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

O ja też z Wrocławia :) Chałubińskiego też dramat. Odesłali mnie z kwitkiem przy przenoszonej ciąży. Jedynie Brochów przyjął mnie bez zająknięcia. Gdybym posłuchała lekarzu na klinikach i poczekała jeszcze tydzień to bym martwe dziecko urodziła, bo na następny dzień miałam nagłą CC (spadek tętna do 30).
Ja tez przy poronieniu leżałam na Brochowie, bo z borowskiej mnie odesłali, bo nie mieli miejsc. Warunki tragiczne, ale do porodu tez wybiorę Brochow.

reklama
I jak na wizycie, jakieś witaminy dodatkowe dostałas? Ja biorę sam kwas foliowy i czekam na pierwszą wizytę
Biorę suplementy sama z siebie od początku ciąży. Nie pytałam nawet ginekolog o to. Wiadomo, ze dobrze jest brać coś dla kobiet w ciąży, najlepiej z kwasem dha. Pierwszy trymestr jest najważniejszy, bo wszystko się wykształca wiec dobrze, żeby nie brakowało nam żadnych minerałów itp

Tak, nie moge sie doczekac :) tak w ogole to fajnie by bylo, gdyby byla juz polowa wrzesnia i pierwszy trymestr skonczony ;) Moze mniej bym sie wtedy stresowala.
Ja mam tak samo, narazie jestem taka w zawieszeniu, ani nie chcę się nikomu chwalić (żeby się nie rozczarować i nie być postrzegana jak ofiara) ale z drugiej strony jestem pełna nadziei i cieszę się z każdego dnia i każdego sygnału że wszystko jest w porządku. Wie tylko mija siostra i partner.

Dziewczyny napisali do mnie ze dziaj nie mogą mnie przyjąć, żebym w sobote przyjechala, nie dość że człowiek takie pieniądze placi to tak człowieka zalewają. Aż mi ciepło i nie dobrze...

Dziewczyny napisali do mnie ze dziaj nie mogą mnie przyjąć, żebym w sobote przyjechala, nie dość że człowiek takie pieniądze placi to tak człowieka zalewają. Aż mi ciepło i nie dobrze...
Też bym się wkurzyla.

Co do witamin biorę Pregna Plus w pierwszej ciąży też to brałam w pierwszym trymestrze A potem DHA mama czy jakoś tak.

reklama
Uuu współczuje, już się nastawiłas i jeszcze tak na ostatnia chwile odwołują. Nie powazne...

Do góry