Ja tez przy poronieniu leżałam na Brochowie, bo z borowskiej mnie odesłali, bo nie mieli miejsc. Warunki tragiczne, ale do porodu tez wybiorę Brochow.O ja też z Wrocławia Chałubińskiego też dramat. Odesłali mnie z kwitkiem przy przenoszonej ciąży. Jedynie Brochów przyjął mnie bez zająknięcia. Gdybym posłuchała lekarzu na klinikach i poczekała jeszcze tydzień to bym martwe dziecko urodziła, bo na następny dzień miałam nagłą CC (spadek tętna do 30).
reklama
Bedemama!
Moderator
Super, dzieki!!! Dam znac jak juz bede po chociaz to jeszcze cale dwa tygodnie czekania...Powinno już być serduszko, skoro ja miałam w 6t0d przy cyklu 28, wiec spokojnie
Biorę suplementy sama z siebie od początku ciąży. Nie pytałam nawet ginekolog o to. Wiadomo, ze dobrze jest brać coś dla kobiet w ciąży, najlepiej z kwasem dha. Pierwszy trymestr jest najważniejszy, bo wszystko się wykształca wiec dobrze, żeby nie brakowało nam żadnych minerałów itpI jak na wizycie, jakieś witaminy dodatkowe dostałas? Ja biorę sam kwas foliowy i czekam na pierwszą wizytę
Bedemama!
Moderator
Tak, nie moge sie doczekac tak w ogole to fajnie by bylo, gdyby byla juz polowa wrzesnia i pierwszy trymestr skonczony Moze mniej bym sie wtedy stresowala.Też się tak niecierpliwisz do wizyty??
Sharmii
Zaciekawiona BB
Ja mam tak samo, narazie jestem taka w zawieszeniu, ani nie chcę się nikomu chwalić (żeby się nie rozczarować i nie być postrzegana jak ofiara) ale z drugiej strony jestem pełna nadziei i cieszę się z każdego dnia i każdego sygnału że wszystko jest w porządku. Wie tylko mija siostra i partner.Tak, nie moge sie doczekac tak w ogole to fajnie by bylo, gdyby byla juz polowa wrzesnia i pierwszy trymestr skonczony Moze mniej bym sie wtedy stresowala.
Agunia1401
Moderator
Dziewczyny napisali do mnie ze dziaj nie mogą mnie przyjąć, żebym w sobote przyjechala, nie dość że człowiek takie pieniądze placi to tak człowieka zalewają. Aż mi ciepło i nie dobrze...
MamaR
Fanka BB :)
Też bym się wkurzyla.Dziewczyny napisali do mnie ze dziaj nie mogą mnie przyjąć, żebym w sobote przyjechala, nie dość że człowiek takie pieniądze placi to tak człowieka zalewają. Aż mi ciepło i nie dobrze...
Co do witamin biorę Pregna Plus w pierwszej ciąży też to brałam w pierwszym trymestrze A potem DHA mama czy jakoś tak.
reklama
Uuu współczuje, już się nastawiłas i jeszcze tak na ostatnia chwile odwołują. Nie powazne...Dziewczyny napisali do mnie ze dziaj nie mogą mnie przyjąć, żebym w sobote przyjechala, nie dość że człowiek takie pieniądze placi to tak człowieka zalewają. Aż mi ciepło i nie dobrze...