A ja bym na twoim miejscu odpuscila robić ta betę, wydajesz tylko kasę a nic z tego nie masz, jedynie nerwy. Ja wiem ze każda się boi poronienia ale czasem tak jest i nic nie pomoże, więc usiądź zrelaksuj się a nie lataj co chwilę na badania, jeszcze przez te 8 miesięcy będziesz mieć dość badań. A wyniki mogą być błędnie podane już niejednokrotnie się z tym spotkałam.Dziewczyny, zalamalam się. Zrobiłam druga betę po 48h 1969 a pierwsza była 1376. Przyrost 43%. Strasznie się boję.
reklama
Obys miała rację ale po dwóch poronieniach ciężko jest pozytywnie w takiej sytuacji myśleć.
A ja bym na twoim miejscu odpuscila robić ta betę, wydajesz tylko kasę a nic z tego nie masz, jedynie nerwy. Ja wiem ze każda się boi poronienia ale czasem tak jest i nic nie pomoże, więc usiądź zrelaksuj się a nie lataj co chwilę na badania, jeszcze przez te 8 miesięcy będziesz mieć dość badań. A wyniki mogą być błędnie podane już niejednokrotnie się z tym spotkałam.
Agunia1401
Moderator
Masz rację, zazdrosze wam ze robicie I macie już jakieś wyniki, ale może mniej stresu, polecam na wieczór jakieś komedie do oglądania żeby się pośmiać i zrelaksować, nie Czytac i się zamartwiac mogła być nawet się prztransportowana próbka cokolwiek ważne że jest przyrost.
A ja bym na twoim miejscu odpuscila robić ta betę, wydajesz tylko kasę a nic z tego nie masz, jedynie nerwy. Ja wiem ze każda się boi poronienia ale czasem tak jest i nic nie pomoże, więc usiądź zrelaksuj się a nie lataj co chwilę na badania, jeszcze przez te 8 miesięcy będziesz mieć dość badań. A wyniki mogą być błędnie podane już niejednokrotnie się z tym spotkałam.
Tak nawet więcej pierwsze o 9 a druga była o 1330 dwa dni późniejA robiłaś dokładnie po 48h? Wzrost jest wiec spokojnie. Ja tez bym zrobiła jutro dla pewności.
Wiem że ciężko pozytywnie myśleć ale kontrolowanie nic nieda, też po poronienia latalam i sprawdzalam i nic to nie dawało tylko stres i też nikt nikomu nie gwarantuje że teraz masz wyniki super a za tydzień już nie jest fajnie. Więc usiądź zrób coś dla siebie później tego czasu mieć nie będziesz i poczekaj na wizytę.Obys miała rację ale po dwóch poronieniach ciężko jest pozytywnie w takiej sytuacji myśleć.
A myślisz że powinnam wcześniej umówić się na wizytę? Mam w piątek za tydzień. Dzwoniłam do gin to powiedziała żeby zrobić betę jeszcze jutro i leki mogę dalej kontynuować. Kurde nie wiem czemu tak się dzieje. Jestem na clexane, acard i progesteron + witaminy metylowane. Więcej chyba nic już się nie da.Wiem że ciężko pozytywnie myśleć ale kontrolowanie nic nieda, też po poronienia latalam i sprawdzalam i nic to nie dawało tylko stres i też nikt nikomu nie gwarantuje że teraz masz wyniki super a za tydzień już nie jest fajnie. Więc usiądź zrób coś dla siebie później tego czasu mieć nie będziesz i poczekaj na wizytę.
To masz już tego trochę, jeśli lakarka ci mówi żebyś poszła na te badania to idź i zrób je, mam nadzieję że się uspokoisz jak podskoczy ten wynik.A myślisz że powinnam wcześniej umówić się na wizytę? Mam w piątek za tydzień. Dzwoniłam do gin to powiedziała żeby zrobić betę jeszcze jutro i leki mogę dalej kontynuować. Kurde nie wiem czemu tak się dzieje. Jestem na clexane, acard i progesteron + witaminy metylowane. Więcej chyba nic już się nie da.
Mała.czarna
Fanka BB :)
Ważne że jest przyrost, wiadomo powinien być wyższy ale ważne że jest Mieścisz się w normavh tygodniowych? Nic się nie stresuj to nie pomaga
W normach tak na 5 tydzień jest 5. tydzień 18 - 7 340 mIU/ml. Ja robiła w 4+6 i 5+1.Ważne że jest przyrost, wiadomo powinien być wyższy ale ważne że jest Mieścisz się w normavh tygodniowych? Nic się nie stresuj to nie pomaga
reklama
evli2
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamusie! U mnie okres był 26.05,2019.zrobiłam test w poniedziałek i wyszły od razu 2 grube kreski. wczoraj byłam na wizycie i jest 5 tydzień i 2 dnizarodek jest, czekamy na serduszko, za 2 tygodnie wizyta, która powinna już potwierdzić to i wtedy założą kartę ciąży i dadzą na wyniki. Także czekam. A jestem mamą listopadową 2017synek