reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Oj ćwiczenia by się przydały... założyłam sobie, ze nie przekroczę na finiszu 70kg ale marnie to widze patrząc na moj apetyt:/ chociaż dziś słabiej jem. No i pije tylko wodę :/
ja tez chętnie bym coś porobiła ale narazie niestety nie mogę :( dlatego staram się zdrowo jeść, nie mam większego apetytu w ogóle :) jedynie czasem mega smak na np parówki

reklama
Oj ćwiczenia by się przydały... założyłam sobie, ze nie przekroczę na finiszu 70kg ale marnie to widze patrząc na moj apetyt:/ chociaż dziś słabiej jem. No i pije tylko wodę :/
Ja jestem strasznym lakomczuchem słodyczy i co teraz mam wrażenie że mi nie Smakuja ale za pizze z ciągnącym serem bym zabiła, ale za to zjadłam dwa kawałki i niezbyt dobrze to przyjęłam meczylam się ;)
f2w3gov37znp1hsr.png

Ja zamierzam chodzić na zajęcia fitness „aktywne 9 miesięcy”, ale to dopiero jak będę na L4 i będę mieć na to czas. Ja tez coś dzisiaj słabsza. Kawę słaba właśnie pije...
f2w3rjjghb3ibrut.png

Ja sobie wkręcam ze mi kasy braknie. Nie wiem co mnie dziś naszło. Mam zły humor i ciężki dzień:/
Głowa do góry, bo dziecko czuje jaki mama ma nastrój itp. Musimy być silne. Będzie dobrze, kasa na dziecko zawsze się znajdzie, bo mimowolnie się rezygnuje z innych ******* wtedy ;) ja siedzę w pracy, ale taka zmulona, ciezko mi się skupić, najchętniej to bym się przeteleportowala do domu i łóżka i kimnela :D a tu trzeba dosiedziec jeszcze 5 godzin :/
f2w3rjjghb3ibrut.png

Dziewczyny, ustawcie sobie wszystkie te suwaczki, żebyśmy widziały, która jest na jakim etapie, bo to się nie pamięta.

reklama
A ktoś z Was wie jak zrobić "grupę" a nie sam wątek? Wtedy byśmy się pokazywały tam w tych grupach przyszłe mamy i można zakładać różne wątki np tabelkę z terminami czy co tam chcemy innego.

Do góry