reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Bo beta zależy od momentu zagnieżdżenia a ono mogło być między 8-12 dniem rozwoju zarodka wiec mimo tych samych dc beta może się różnic. Przynajmniej ja tak to rozumiem.

Pod wiadomość lub w sygnatura w moje konto.
f2w3rjjghb3ibrut.png

Uff, cały dzień ciężko nadrobić :) też muszę kupić balsam na rozstępy i pozostaje też wierna Palmersowi, ani śladu po pierwszej ciąży.

Dobrze, ze piszecie o tsh, musze iść szybciutkk zrobić, bo z dwa miesiące przed ciążą miałam 3,2.

Sprawdzam czy działa suwaczek ;) zazdrosze wam ze macie gdzie sprawdzić ta bete, będę się starać żeby położna mi w przyszłym tygodniu pomogła, ale czytałam wymogi w Norwegii i niestety 1 usg po 17 tygodniu, mogę iść gdzieś prywatnie ale u mnie nie ma ;( prywatnie to 1400nok czyli około 650zl ;(

reklama
Do góry