reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Jak u mnie będzie dziewczyna to ubranka mam a jak chłopak to wszystko muszę kupić ale mam przeczucie ze dziewczynka ;)
A o jakim wózku myślicie? Ja nie mam kompletnie pomysłu
No to tak jak u mnie wsumie jak będzie dziewczynka to wszystko mam prawie a wózek może adamex w pierwszej ciąży chciałam go ale kupiłam Camarelo był naprawdę super

reklama
Co do wozka, to ja stawiałabym na taki rok po roku dla rodzeństwa, ktoś ma jakiś pewny typ ? :)

Ja znów myślę czy trzy latka , A w marcu prawie cztery to nie za duża różnica wieku... chciałam zebh było maksymalnie 3 ale ktoś napisał mi inny scenariusz, ciekawe czy tym razem si3 uda ... jutro wizyta , powinno już być wiadomo, według OM będzie to już 7+5

Dziś miałam psa od mamy na noc , czekam aż córka wstanie , zjemy śniadanko idziemy z nim na dwór i jadę po moje ogoreczki kiszone do polskiego sklepu [emoji16] mam ochotę straszna na szczawiowke [emoji39] A Niemcy nie wiedzą co to ogórek kiszony , ani nawet co to szczaw
[emoji23][emoji23]co ja bym zrobiła bez tego sklepu naszego [emoji1]
Ja też uwielbiam polski sklep w Plymouth, ale mimo wszystko ogórki kiszone i chleb nie do końca to samo ;)

No to tak jak u mnie wsumie jak będzie dziewczynka to wszystko mam prawie a wózek może adamex w pierwszej ciąży chciałam go ale kupiłam Camarelo był naprawdę super
Ja miałam adamex barletta. Byłam bardzo zadowolona. Jedyny minus to był dosyć ciężki jak dla mnie. Ale ,że ja chuchro 50 kg to wszystko ciężkie dla mnie ;)

reklama
Tak czytam i się załamuje.
Macie takie zmiany... bóle brzucha jak na @, bolące piersi/sutki ...
Ja mam mam zupełnie NIC.
Czy któraś z Was ma podobnie jak ja?:(
Dzisiaj pierwsz usg

5tc+2
Ja wczoraj miałam 5+2 I nic nie było jeszcze widać ale miałam późno owulacje i tym się pocieszam. Bylam zrobić jeszcze raz beta hcg dziś dla swojego spokoju. Powodzenia na wizycie !

Do góry