No to tak jak u mnie wsumie jak będzie dziewczynka to wszystko mam prawie a wózek może adamex w pierwszej ciąży chciałam go ale kupiłam Camarelo był naprawdę superJak u mnie będzie dziewczyna to ubranka mam a jak chłopak to wszystko muszę kupić ale mam przeczucie ze dziewczynka
A o jakim wózku myślicie? Ja nie mam kompletnie pomysłu
reklama
marudka
Fanka BB :)
Co do wozka, to ja stawiałabym na taki rok po roku dla rodzeństwa, ktoś ma jakiś pewny typ ?
Ja też uwielbiam polski sklep w Plymouth, ale mimo wszystko ogórki kiszone i chleb nie do końca to samoJa znów myślę czy trzy latka , A w marcu prawie cztery to nie za duża różnica wieku... chciałam zebh było maksymalnie 3 ale ktoś napisał mi inny scenariusz, ciekawe czy tym razem si3 uda ... jutro wizyta , powinno już być wiadomo, według OM będzie to już 7+5
Dziś miałam psa od mamy na noc , czekam aż córka wstanie , zjemy śniadanko idziemy z nim na dwór i jadę po moje ogoreczki kiszone do polskiego sklepu [emoji16] mam ochotę straszna na szczawiowke [emoji39] A Niemcy nie wiedzą co to ogórek kiszony , ani nawet co to szczaw
[emoji23][emoji23]co ja bym zrobiła bez tego sklepu naszego [emoji1]
Ja miałam adamex barletta. Byłam bardzo zadowolona. Jedyny minus to był dosyć ciężki jak dla mnie. Ale ,że ja chuchro 50 kg to wszystko ciężkie dla mnieNo to tak jak u mnie wsumie jak będzie dziewczynka to wszystko mam prawie a wózek może adamex w pierwszej ciąży chciałam go ale kupiłam Camarelo był naprawdę super
Nie jesteś sama do mnie jeszcze wczoraj to nie docierało zabardzo dziś już się pomału strach pojawiaHej, ja już zaczynam panikować. Jak to będzie z dwójką dzieci, po co mi to było jak już tak dobrze było.. [emoji14] aaaaa nie wiem jak sobie z tymi myślami poradzić.
Ja do zeszłego tygodnia żyłam w euforii. A w tył tygodniu jakby ktoś mnie w łeb walnął, obrót o 180 stopni. Cały czas mam czarne myśli..Nie jesteś sama do mnie jeszcze wczoraj to nie docierało zabardzo dziś już się pomału strach pojawia
He u nas pewnie padnie wybór na adamex właśnie barletta zawsze mi się podobałJa miałam adamex barletta. Byłam bardzo zadowolona. Jedyny minus to był dosyć ciężki jak dla mnie. Ale ,że ja chuchro 50 kg to wszystko ciężkie dla mnie
Mała.czarna
Mnie bardzoPytanie za 100p tez was tak sutki swedza????
Ja od paru dni podejrzewałem ale nie dochodziło to do mnie aż wczoraj test zrobiłam i uczucia strasznie mieszaneJa do zeszłego tygodnia żyłam w euforii. A w tył tygodniu jakby ktoś mnie w łeb walnął, obrót o 180 stopni. Cały czas mam czarne myśli..
Kochana kiedy masz wizytę?
Dzisiaj pierwsze usg
Stres mam od rana aż mam kołatania serca (tak reaguje na stres bo ja z nerwica...)
Dopatruje się negatywnych rzeczy :/
Zero objawów, czy wszystko będzie Ok ...
Pójdę po 15
reklama
MamaR
Ja wczoraj miałam 5+2 I nic nie było jeszcze widać ale miałam późno owulacje i tym się pocieszam. Bylam zrobić jeszcze raz beta hcg dziś dla swojego spokoju. Powodzenia na wizycie !Tak czytam i się załamuje.
Macie takie zmiany... bóle brzucha jak na @, bolące piersi/sutki ...
Ja mam mam zupełnie NIC.
Czy któraś z Was ma podobnie jak ja?
Dzisiaj pierwsz usg
5tc+2