Agunia1401
Moderator
Czekamy wszystkie z niecierpliwościa na dobre wieściDziewczyny, siedzę przed gabinetem i strasznie się stresuję. Już bym chciała być po. Modlę się żeby wszystko dobrze było.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy wszystkie z niecierpliwościa na dobre wieściDziewczyny, siedzę przed gabinetem i strasznie się stresuję. Już bym chciała być po. Modlę się żeby wszystko dobrze było.
Szkoda że nie chciała zrobić usg bo przynajmniej by zobaczyła czy endometrium jest dobreWyszłam. Czekałam 40min a byłam 5 min. Spojrzała na wyniki i wypisała mi mała dawkę leku na tarczyce 25mg. Usg nie chciała zrobić bo nie będzie widać nic. W sumie może lepiej bo bym się stresowala że nie widać. Idę za tydzień w piątek już na usg wtedy będę 6+3. A za wizytę £30 bo wypisała receptę
u mnie w 4 t 2 d było widać zarodekSzkoda że nie chciała zrobić usg bo przynajmniej by zobaczyła czy endometrium jest dobre
u mnie w 4 t 2 d było widać zarodek
Ale co to da zobaczy endometrium i tak nie stwierdzi że to ciąża i nie założy karty ciążowej. A jeśli nie będzie zarodka to znowu będzie się martwić. Ważne że ma leki które są jej potrzebne.Szkoda że nie chciała zrobić usg bo przynajmniej by zobaczyła czy endometrium jest dobre
Pęcherzyki sorkiu mnie w 4 t 2 d było widać zarodek
Przecież kartę ciąży zakłada się i tak kiedy jest akcja serduszkaAle co to da zobaczy endometrium i tak nie stwierdzi że to ciąża i nie założy karty ciążowej. A jeśli nie będzie zarodka to znowu będzie się martwić. Ważne że ma leki które są jej potrzebne.
Serio? Licząc od daty ostatniego okresu było widac zarodek w 4 tyg ciąży?u mnie w 4 t 2 d było widać zarodek
Tak Zaraz wam wyślę zdjęcieSerio? Licząc od daty ostatniego okresu było widac zarodek w 4 tyg ciąży?
Tak Zaraz wam wyślę zdjęcie