Kinderka88
Fanka BB :)
Moja córka ma 3 latka ale tak bardzo chce rodzeństwo ciagle nas męczyła także ja wiem ze będzie z nią dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak ja mam ten bebzol kryć [emoji848][emoji848]
Taka chudzinka to widac U mnie chyba w 7bedzie widac,bo jak narazie tluszczykI jak ja mam ten bebzol kryć [emoji848][emoji848]
Chciałam chociaż do kolejnej wizyty u gina czyli ok 2 tyg.No powiem Ci ze ciężko będzie a do kiedy musisz się wstrzymać?
A rano też tak masz?I jak ja mam ten bebzol kryć [emoji848][emoji848]
Przed jedzeniem jest ciutke lepiej. Ale po jakimś posiłku masakra. Już biorę wszystko co mogę na wzdęcia,ale jak widać nie wiele pomaga :/A rano też tak masz?
To Tobie bardziej idzie od dziecka. Mi się zaczyna od napchanego żołądka [emoji23]Ale wiesz ładnie Ci ten brzuszek tak od góry rośnie bo ja mam jakoś od dołu albo to od tego wpierdzielania mi rośnie [emoji23]