reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Dziewczyny możecie uzupełniać tabelkę z terminami, tylko trzeba później zprawdzic bo jak na raz wszystkie zaczną to wzajemnie będzie się usowac, w wątku znajdziecie
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi,powinnam sie martwic? Od wczoraj w sumie caly czas mam te plamienia brazowe,co ide do wc to na papierze ciagnacy sie ciemno brazowy sluz(sorry za szczegoly) . Dopiero wzielam pierwsza tabletke luteiny a mam brac 2x 100mg ...Brzuch boli caly czas jak na @

Ja OM 12.06
Beta 05.07 -26,2
Jutro idę na betę strasznie się boje

No to idziemy łeb w łeb.
Rozumiem Twój stres, bo ja czuję podobnie, z tym, ze w poniedziałek idę na bete.
Mi codziennie doskiera stres, mocne bicie serca bo nie mogę sobie poradzić z nieuzasadnionym stresem. Piję melisę, która mało co pomaga i po mojej analizie...doszłam do wniosku, ze stresuję się powiedziec o tym w pracy :/ Chore... poprostu chore.

Dziewczyny jadę na wizytę. Trzymajcie kciuki. Głowa mnie boli... pierwszy raz w ciąży w sumie i trochę nie dobrze mi. Dzisiaj powiedziałam mamie, mega się cieszyła, wiadomo :)

reklama
Przy krwiaku występują i plamienia i krwawienie. Skoro dostałaś nakaz leżenia to zrób to proszę. Wstajesz tylko na siusiu.

Ja pierwszą ciążę poroniłam przez krwiak. W pewnym momencie był 4 x większy niż kropek. A lekarze stwierdzili, że mam się "oszczędzać" i nawet zwolnienia nie dostałam. No i skończyło się tak, że krwiak oderwał pęcherzyk.

Pamiętaj, że ja nie leżałam... Do łóżka! Leżenie w takiej sytuacji czyni cuda :)

Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!

A ja leżałam cała ciąże i tez krwiak się wylał w 9tyg i zabił dzidziusia :(. To nie jest od nas zależne. Wiadomo trzeba się oszczędzać, ale często robimy wszystko i tak nie mamy wpływu na to. Chyba trzeba myśleć, ze co ma być to będzie...

Do góry