Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, ja w obu ciążach zero dolegliwości w piersiach, wiec spokojnie, każda kobieta ma inne objawy.Dziewczyny nie chcę być żadną panikara ale mam do was pytanie.
Poprzedniej ciąży na samym poczatku czułam ból piersi, teraz natomiast nie czuję kompletnie nic… Zupełnie – zero. Jestem w czwartym tygodniu ciąży więc to jest mega wcześnie. Czy któraś z was ma podobnie będąc w czwartym, piątym, szóstym tygodniu ciąży???
Przy 4+2 położna nie powie, że masz "4 tydzień" tylko "4 tygodnie", co własnie oznacza skończone tygodnie.
Znaczy powinna tak mówić a na ile one się tego trzymają to tez nie wiem
Bo to zależy jak masz ustawione: bieżący czy ukończony. Jak klikam na ukończony to też mi pokazuje piąty tydzień i inny ,,obrazek i opis,, ... czyli zarodek u którego może byc widoczne serduszko co mnie osobiście wprowadza w błąd bo dopiero we wtorek mamy zobaczyć pęcherzyk ciążowy Beta Ok 1000.
Dlatego bardziej trzymam się tego czwartego tygodnia bo opis tego co się dzieje jest dla mnie aktualny.
Nie Wiem czy mnie zrozumiałeście
Ale jesteśmy spece Szkoda, że siostrze rodzonej nie potrafię tego wytłumaczyć. Mózg jej rozwala jak tylko zaczynam
Kiedy ta beta Ci tyle wyszła?