reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Względnie :) zapisałam na dzisiaj na wizytę do gina , wiem że na USG za wiele nie zobaczy,ale może niech chociaż spojrzy, zleci jakieś badania. Może mam jakieś niedobory.
Super czekamy na info ;)
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama
Ja okres miałam 12.06 i pokazuje 5 tydz 4+0

Bo to zależy jak masz ustawione: bieżący czy ukończony. Jak klikam na ukończony to też mi pokazuje piąty tydzień i inny ,,obrazek i opis,, ... czyli zarodek u którego może byc widoczne serduszko co mnie osobiście wprowadza w błąd bo dopiero we wtorek mamy zobaczyć pęcherzyk ciążowy Beta Ok 1000.
Dlatego bardziej trzymam się tego czwartego tygodnia bo opis tego co się dzieje jest dla mnie aktualny.

Nie Wiem czy mnie zrozumiałeście ;)

Bo to zależy jak masz ustawione: bieżący czy ukończony. Jak klikam na ukończony to też mi pokazuje piąty tydzień i inny ,,obrazek i opis,, ... czyli zarodek u którego może byc widoczne serduszko co mnie osobiście wprowadza w błąd bo dopiero we wtorek mamy zobaczyć pęcherzyk ciążowy Beta Ok 1000.
Dlatego bardziej trzymam się tego czwartego tygodnia bo opis tego co się dzieje jest dla mnie aktualny.

Nie Wiem czy mnie zrozumiałeście ;)
PS. Przegrzebałam aplikację i już wiem o co wam chodzi[emoji1303]

A jakie macie aplikacje? Ciąża + pokazuje dość czytelnie i opisy są adekwatne do wieku ciąży.

Załączniki

• C68CE4C4-E06F-42A7-9627-A998A6D959D6.png
    C68CE4C4-E06F-42A7-9627-A998A6D959D6.png
    198,5 KB · Wyświetleń: 70
Witam się i ja :) podczytuje Was od tygodnia czyli od dnia pozytywnego testu. To moja 4 ciąża, termin na 11 marzec czyli już 5+1. Też jestem po starcie, w 2017r straciłam córkę w 31 tc, teraz mam nadzieję na słoneczko po burzy. Pozdrawiam

Co kobieta to inne liczenie, co apka to inne liczenie Flo pokazuje mi 7 tydzień 4 dni, ciąża + 6 tydzień 3dzien, logiczne że jesteś w tym przypadku w 7 tygodniu, ale położna powiedziała mi że będę w piątek w 6 tygodniu nie ogarniam ;)
f2w3gov37znp1hsr.png
Bo się liczą skończone tygodnie, jeśli jesteś w 6tyg +3dzien to twoja ciąża ma 6 tyg a jesteś w trakcie 7 tyg.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry