Agunia1401
Moderator
Dziewczyny możecie uzupełniać tabelkę z terminami, tylko trzeba później zprawdzic bo jak na raz wszystkie zaczną to wzajemnie będzie się usowac, w wątku znajdziecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj i gratuluję.Witam się i ja podczytuje Was od tygodnia czyli od dnia pozytywnego testu. To moja 4 ciąża, termin na 11 marzec czyli już 5+1. Też jestem po starcie, w 2017r straciłam córkę w 31 tc, teraz mam nadzieję na słoneczko po burzy. Pozdrawiam
Nie wyszła, tylko powinna wyjsc 1000 w okolicach 15/16.07 (wg ostatniej bety i wyliczen ginekologa).
A jaka miałas wcześniej? Pytam bo mamy podobny czas i chciałam porównać
OM 11.06
Owulacja na 99,9% - 22.06
Beta 03.07 - 14,5
Beta 05.07 - 35,4
Ja OM 12.06
Beta 05.07 -26,2
Jutro idę na betę strasznie się boje
Przy krwiaku występują i plamienia i krwawienie. Skoro dostałaś nakaz leżenia to zrób to proszę. Wstajesz tylko na siusiu.
Ja pierwszą ciążę poroniłam przez krwiak. W pewnym momencie był 4 x większy niż kropek. A lekarze stwierdzili, że mam się "oszczędzać" i nawet zwolnienia nie dostałam. No i skończyło się tak, że krwiak oderwał pęcherzyk.
Pamiętaj, że ja nie leżałam... Do łóżka! Leżenie w takiej sytuacji czyni cuda
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!