reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Dziewczyny możecie uzupełniać tabelkę z terminami, tylko trzeba później zprawdzic bo jak na raz wszystkie zaczną to wzajemnie będzie się usowac, w wątku znajdziecie
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi,powinnam sie martwic? Od wczoraj w sumie caly czas mam te plamienia brazowe,co ide do wc to na papierze ciagnacy sie ciemno brazowy sluz(sorry za szczegoly) . Dopiero wzielam pierwsza tabletke luteiny a mam brac 2x 100mg ...Brzuch boli caly czas jak na @

Ja OM 12.06
Beta 05.07 -26,2
Jutro idę na betę strasznie się boje

No to idziemy łeb w łeb.
Rozumiem Twój stres, bo ja czuję podobnie, z tym, ze w poniedziałek idę na bete.
Mi codziennie doskiera stres, mocne bicie serca bo nie mogę sobie poradzić z nieuzasadnionym stresem. Piję melisę, która mało co pomaga i po mojej analizie...doszłam do wniosku, ze stresuję się powiedziec o tym w pracy :/ Chore... poprostu chore.

Dziewczyny jadę na wizytę. Trzymajcie kciuki. Głowa mnie boli... pierwszy raz w ciąży w sumie i trochę nie dobrze mi. Dzisiaj powiedziałam mamie, mega się cieszyła, wiadomo :)

reklama
Przy krwiaku występują i plamienia i krwawienie. Skoro dostałaś nakaz leżenia to zrób to proszę. Wstajesz tylko na siusiu.

Ja pierwszą ciążę poroniłam przez krwiak. W pewnym momencie był 4 x większy niż kropek. A lekarze stwierdzili, że mam się "oszczędzać" i nawet zwolnienia nie dostałam. No i skończyło się tak, że krwiak oderwał pęcherzyk.

Pamiętaj, że ja nie leżałam... Do łóżka! Leżenie w takiej sytuacji czyni cuda :)

Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!

A ja leżałam cała ciąże i tez krwiak się wylał w 9tyg i zabił dzidziusia :(. To nie jest od nas zależne. Wiadomo trzeba się oszczędzać, ale często robimy wszystko i tak nie mamy wpływu na to. Chyba trzeba myśleć, ze co ma być to będzie...

Do góry