Agunia1401
Moderator
Ja mam to samo w Norwegii... Tłumacze sobie tym że tutaj kobiety rodzą zdrowe dzidci wszędzie matki z wózkami. Damy radę trzymaj się tyle wiem że ponad 2 tyg temu mała miała 2800 wagi, ciekawe jaki klocuch wyjdzie. A szyjka dosłownie na oko sprawdzana więc nie wiem co się dzieje objawy mam takie same jak Ty.Ale wam dziewczyny zazdroszcze ze mozecie podgladac wasze malenstwa na usg i isc do lekarza kiedy tylko sie niepokoicie. Mi odszedl czop 4 dni temu od jakiegos czadu mocne bole miesiaczkowe i plecow dzis skurcze juz takie konretne jeszcze tak nie bolalo trwajace okolo 1 min co 20min przez 2 h do tego po skurczach okropny bol w dole plecow brzuch jak kamien i klucie w pochwie jak by ktos mi igly wbijal chodze jak pingwin mieszkam w danii wiec nie moge pijechac sobie z buta do szpitala najpierw musze zadzw do poloznej i ina przez tel podejmuje decyzje czy mam przyjechać woec dzis zadzwonilam pierwsze dziecko juz sie przestraszylam i co mi powiedziala wziasc prysznic polozyc sie zrelaksowac jesli odejda wody dzwonic jesli zaczne krwawic dzwonic ijesli skyrcze beda co5 min. Ogolnie powiedziala ze moze sie rozkrecic akcja porodowa albo wszystko ustac dziekuje dowidzenia az sie poplakalam z nerwow.