reklama
Jolka112
Fanka BB :)
Kochana a jaki rozmiar potrzebujesz? Mam fajną różową mogę ci podarować , koszt tyle co wysyłkaZnacie jakis sklep internetowy albo jakas sieciowke gdzie dostane sukienke na wesele dla małej? chcialabym cos z tiulem albo koronkami i zeby duzo bawelny mialo...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
aga6
jezeli chodzi o mm to moja ok 600 ml dziennie.Hej Mamusie
Co u Was? Mam pytanie, ile Wasze dzieciaczki zjadają w ciągu dnia? I ile razy budzą sie w nocy na jedzenie?
klade corke spac kolo 19 pozniej kolo 1 sie budzi i kolo 6.. roznie to bywa. ale w nocy odstepy to ok 5 h zazwyczaj, czasem co 4..
anik.
Mama Krzysia :)
Ok. 720 ml na dobę. W nocy różnie, dzisiaj spała chyba do 6:30, ale wczoraj budziła się o 2, potem po 5Hej Mamusie
Co u Was? Mam pytanie, ile Wasze dzieciaczki zjadają w ciągu dnia? I ile razy budzą sie w nocy na jedzenie?
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Ania020317
Dziewczyny powiedzcie mi czy odpowiednikiem angielskiego aptamilu jest bebilon??? Bo lecę w pon do pl i zastanawiam sie jakie mleko tam kupić gdy juz ta puszka aptamilu która biorę sie skończy...
babymamusia
Tak bebilon [emoji6] dokladnie to samo ale sprawdz sklady bo moze sie troche roznic jedno od drugiego.Dziewczyny powiedzcie mi czy odpowiednikiem angielskiego aptamilu jest bebilon??? Bo lecę w pon do pl i zastanawiam sie jakie mleko tam kupić gdy juz ta puszka aptamilu która biorę sie skończy...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
babymamusia
Tak jak walkersy i lays oraz vauxhall i opel.. niby to samo a wszystko inne.
Wiec nie jest powiedziane ze maluch jedzac aptamil tak samo przyswoi bebilon. Ja bym wziela zapas aptamilu albo zmieniala stopniowo. Ale jezeli tu wracasz to troche lipa zmieniac i pozniej znowu.
Wiec nie jest powiedziane ze maluch jedzac aptamil tak samo przyswoi bebilon. Ja bym wziela zapas aptamilu albo zmieniala stopniowo. Ale jezeli tu wracasz to troche lipa zmieniac i pozniej znowu.
reklama
Ania020317
Podobno mój tata ma przywieźć z Niemiec w czwartek, jeszcze jutro dopytał i to mu powiem żeby kupił trzy puszki. Miałam być sok obca czerwca w pl ale zapomniałam ze mam badanie krwi i muszę z małym na szczepienie tez iść...