reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

może poszukaj kogoś kto szyje sukienki z tiulu - chyba nie jest to skomplikowane

reklama
Znacie jakis sklep internetowy albo jakas sieciowke gdzie dostane sukienke na wesele dla małej? :) chcialabym cos z tiulem albo koronkami i zeby duzo bawelny mialo...
Kochana a jaki rozmiar potrzebujesz? Mam fajną różową mogę ci podarować , koszt tyle co wysyłka

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Mamusie :)
Co u Was? Mam pytanie, ile Wasze dzieciaczki zjadają w ciągu dnia? I ile razy budzą sie w nocy na jedzenie?

Hej Mamusie :)
Co u Was? Mam pytanie, ile Wasze dzieciaczki zjadają w ciągu dnia? I ile razy budzą sie w nocy na jedzenie?
jezeli chodzi o mm to moja ok 600 ml dziennie.
klade corke spac kolo 19 pozniej kolo 1 sie budzi i kolo 6.. roznie to bywa. ale w nocy odstepy to ok 5 h zazwyczaj, czasem co 4..

Moj piersiowiec je kolacje kolo 20, budzi sie okolo polnocy a czasem pozniej. Potem karmie co dwie godziny do 6 rano i wstajemy. Jednej nocy nakarmie go raz, a nastepnej 5 razy. Wszystko zalezy od gazow i kupy ;D

Dziewczyny powiedzcie mi czy odpowiednikiem angielskiego aptamilu jest bebilon??? Bo lecę w pon do pl i zastanawiam sie jakie mleko tam kupić gdy juz ta puszka aptamilu która biorę sie skończy...

Dziewczyny powiedzcie mi czy odpowiednikiem angielskiego aptamilu jest bebilon??? Bo lecę w pon do pl i zastanawiam sie jakie mleko tam kupić gdy juz ta puszka aptamilu która biorę sie skończy...
Tak bebilon [emoji6] dokladnie to samo ale sprawdz sklady bo moze sie troche roznic jedno od drugiego.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak walkersy i lays oraz vauxhall i opel.. niby to samo a wszystko inne.
Wiec nie jest powiedziane ze maluch jedzac aptamil tak samo przyswoi bebilon. Ja bym wziela zapas aptamilu albo zmieniala stopniowo. Ale jezeli tu wracasz to troche lipa zmieniac i pozniej znowu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Podobno mój tata ma przywieźć z Niemiec w czwartek, jeszcze jutro dopytał i to mu powiem żeby kupił trzy puszki. Miałam być sok obca czerwca w pl ale zapomniałam ze mam badanie krwi i muszę z małym na szczepienie tez iść...

Do góry