iskierka2610
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak ubierać maluchy w taką pogode jak teraz około 25 stopni? Boję się żeby nie przegrzac a z drugiej strony żeby nie zmarł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a jak ubierać maluchy w taką pogode jak teraz około 25 stopni? Boję się żeby nie przegrzac a z drugiej strony żeby nie zmarł.
A ja dzisiaj głupia zalozylam długie body, legi, skarpetki i jescze bluza. Bałam się ze za zimno mu będzie.Body z krótkim samo u nas. Jak w cieniu to gatki cienkie, stopy gole.
w smyku patrzylas?Znacie jakis sklep internetowy albo jakas sieciowke gdzie dostane sukienke na wesele dla małej? chcialabym cos z tiulem albo koronkami i zeby duzo bawelny mialo...
Ja w śliczne sukienki zaopatrzylam mała w H&M. Ale tiulowe... Nie wiem czy mają takie...Znacie jakis sklep internetowy albo jakas sieciowke gdzie dostane sukienke na wesele dla małej? chcialabym cos z tiulem albo koronkami i zeby duzo bawelny mialo...
Chyba nie znam lepszego sklepu, sukienki piękne majaZnacie jakis sklep internetowy albo jakas sieciowke gdzie dostane sukienke na wesele dla małej? chcialabym cos z tiulem albo koronkami i zeby duzo bawelny mialo...