reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

U mnie noc nie przespana. Bardzo bolało mnie w dole brzucha. Już myślałam że coś się ruszyło ale później poczułam jak mały się rusza i właśnie jego głowa uciska mi tam gdzie mnie bolało. Jak się przestał kręcić to przestało ale dopiero gdzieś o 4

reklama
iskierka wspolczuje ale to juz ostatnie dni w dwupaku :-* !

Co się z Anią dzieje? chyba dawno się nie odzywała.

Jezdzicie z maluchami na dlugie spacery takie 1 godz? Ja czekam az bedzie cieplo ale dzis juz chyba nie wytrzymam i wezmę malutka bo mam duzo spraw na mieście. ..
Tylko nasluchalam się że jeszcze za wcześnie i że dziecko się przeziębi :-\

Odnosnie spacerow. Moj trzydniowiec :)

Załączniki

• IMG_4761.JPG
    IMG_4761.JPG
    252,3 KB · Wyświetleń: 156
Ewciiik moj P tez niedzielny i u niego lenistwo potwierdzone[emoji12] nie no najbardziej nie chce rodzic 1.4 juz 2.4 przezyje [emoji1]

Iskierka to jutro juz bedziesz tulic [emoji1] i opuscisz nas[emoji12]

f2w3d5qp85p79npu.png

Ewciiik moj P tez niedzielny i u niego lenistwo potwierdzone[emoji12] nie no najbardziej nie chce rodzic 1.4 juz 2.4 przezyje [emoji1]

Iskierka to jutro juz bedziesz tulic [emoji1] i opuscisz nas[emoji12]

f2w3d5qp85p79npu.png
Ciekawe co zadecyduja. Czy wywołaja czy cc. Ale chyba raczej cc. Kurde już strach mnie bierze.

Hej ;)
My co prawda wyszlysmy dopiero po 2 tyg ale to dlatego że wózek nam nie dotarł na czas [emoji14] babcia się troszkę onslizgnela z dostawą. A chodzimy w południe kolo 2h i później z godzinkę po 16. Młoda kocha spacery a i mnie to pomoże w pozbyciu się oponki.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny potrzebuje porady/wsparcia sama nie wiem juz. Czaro ma dwa dni robili nam dzis przesiewowe badanie słuchu i wyniki nie wyszły ok pielęgniarki stwierdziły ze jeszcze sie nie odsluzowal pewnie i spróbują pózniej po kilku h wróciły i znowu to samo wynik do kontroli. Martwię sie mega zeby cos nie wyszło z tego normalnie mnie żołądek z nerwów boli. Jak to u Was było ??!
Nie martw się, u nas było to samo, pierwszego dnia wynik do powtórki, drugiego do powtórki a trzeciego już ok. Oczywiście może być, że każą powtórzyć dopiero za miesiąc, bo śluz się jeszxze nie oczyści.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Do góry