reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Co do niedzielnych dzieci ja jestem niedzielna w samo południe żem przyszła na świat ;) i jestem okazem adhdowca... Na miejscu ciężko mnie utrzymać zawsze coś się znajdzie do zrobienia..

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja urodzona w środę i jest szansa że i mój będzie w środę :happy: a w niedziele nie chciałam bo mojego lekarza nie ma w ten dzień a dobrze mieć kogoś znajomego pod ręką w razie czego. Z resztą on powiedział że jak mi się wcześniej zacznie to będę zdana na lekarza dyżurnego. Ale może mały wytrzyma do jutra. Przekupilam go lodami :-D

Kulka u Nas badania wyszły ok. Był u robione na drugą dobę. Ale powtórzą pewnie w trzeciej i wyjdzie ok. Nie martw się na zapas!
Mama90 ja daje zazwyczaj z jednej i jej starcza.
Iskierka powodzenia jutro.
Alexi ale macie widoki! Cudny chłopczyk!
Moja przesypia większość doby. Budzę ja na jedzenie co 3, 4 godz. Mój syn niedzielny ale bardziej jest pracowity niż wtorkowy siostrą.

Ja ogólnie nigdy nie miałam tak by mi jakieś z mojej trójki wyjadla wszystko z piersi ale może wszystko przede mną.
Tak samo jak myślałam że nigdy mi pęcherz pewnie nie pęknie a tak fajnie by było ;p
No i pękł teraz z mala i wcale tak fajnie nie było...

Ty to juz widac wiesz co i jak i czego sie spodziewac.. fajnie tak . Dla mnie wszystko nowosc. A co to znaczy ze pecherz pekl ? Hmm..
iskierka wspolczuje ale to juz ostatnie dni w dwupaku :-* !

Co się z Anią dzieje? chyba dawno się nie odzywała.

Jezdzicie z maluchami na dlugie spacery takie 1 godz? Ja czekam az bedzie cieplo ale dzis juz chyba nie wytrzymam i wezmę malutka bo mam duzo spraw na mieście. ..
Tylko nasluchalam się że jeszcze za wcześnie i że dziecko się przeziębi :-\
no co ty ja w 2 dzien bylam na 2h jakos.. teraz tak samo chodze.

Kulka u Nas badania wyszły ok. Był u robione na drugą dobę. Ale powtórzą pewnie w trzeciej i wyjdzie ok. Nie martw się na zapas!
Mama90 ja daje zazwyczaj z jednej i jej starcza.
Iskierka powodzenia jutro.
Alexi ale macie widoki! Cudny chłopczyk!
Moja przesypia większość doby. Budzę ja na jedzenie co 3, 4 godz. Mój syn niedzielny ale bardziej jest pracowity niż wtorkowy siostrą.
Dziękuję. Będę pisała co i jak. A dzis już mnie znów łapie kłucie w lewym dolnym boku. Chyba znów pęcherz. Aż leżeć nie mogę.

Tez jestem ze srody[emoji1] 10 kwietnia[emoji1] i jak tak dalej pojdzie to urodze tego 10.04[emoji12]

f2w3d5qp85p79npu.png

Babymamusia
Wody odchodzą jak pęknie pęcherz, z jednym i drugim miałam przebity. Tu wody ze mnie chlusnely :D
No strzeliłam a raczej moja mama się zbuntowala [emoji14] bo jej mama (moja babcia) tez z 12 kwietnia :D tylko ta moja mamita taka odosobniona z 1 grudnia [emoji14]
Co do tego ze wiem bo już trzecie to nie tak jest do końca. Młoda jest zupełnie inna niż starsze moje szkodniki. Tamte to były aniołki a ta daje się we znaki mam nadzieje ze będzie równowaga i jak te teraz nadrabiaja to Milla będzie grzecznym dzieckiem później ;)

Iskierka
Powodzenia ;)
Co do klucia mnie ta kulo parę dni wieczorów aż 8 tak zakulo ze wody odeszły ;)

Moja dopiero zasnęła
Dzisiaj miała hiperaktywny dzień. Marudzila ale bez cowieczornych histerii, od wczoraj wyeliminowałam nabiał z diety kurcze będzie mi mega źle jak okaże się że to jej szkodzilo. Ja w ogóle nie jestem mięsna w mojej diecie zawsze dominował nabiał.

reklama
Aa plodowy.. nie ogarnęłam o czym piszesz w pierwszej chwili heh.. czego myślisz że coś z twojej diety jej szkodzi ma alergie czy co?.. ja jem od fasolki przez smażone po jogurty i orzechy.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry