reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Z mamą już wszystko ok.. Mam nadzieje bo musi sama teraz po specjalistach szukać przyczyny..
Mała nie dała w nocy spać bo chyba udzielił jej się stres i wierciła się okropnie.

reklama
Babymamusia juz myslalam ze masz to za soba... a tz ze rozwarcia nie bylo?
Dobrze Cie rozumiem taki powrot do domu to jakbys miala drugi raz jechac rodzic :crazy:
Moze im na tym rozwarciu zalezy by przyjac na oddzial... bo ja skurcze mialam tak seeee regularne raczej nawet nie ale silne i rozwarcie bylo...

Ale to az dziwne ze tak często skurcze mialas ze poniżej 3min a oni cie odeslali chociaz powiedzieli ze to juz...
Kciuki!

f2w3d5qp85p79npu.png

Tak było rozwarcie na 1cm. Wiec dlatego ten masaż i dom. Dziewczyny mecze się od wczoraj od 22.. od czasu kiedy wzielam ta codeine czyli od rana skurcze co 7-8min teraz 4-5.. boże.. ile to jeszcze trwać będzie.. już nie mam siły.. Ani usnąć a siły też na ruch już nie mam [emoji30][emoji30][emoji30] jeszcze wymioty co godzina.. A oni do mnie ze to tez oznaką jest WCZESNEGO stadium porodu..

na szczęście to krwawienie ustalo..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Doskonale cię rozumiem, mnie tez o 6 rano jak wzięło tak mały mi sie napinal,ze brzuch normalnie cały twardy...do tego myślałam ze juz sie zacznie bo takie parcie na miednice miałam,ze szkoda gadać...a plecy tak strasznie bolały ze szok...to dzwonię do położnej a ona żebym wzięła cocodamol i jak nie przejdzie to zadzwonić jeszcze raz...No to sie pomeczylam z dwie godziny a potem zasnęłam...tez juz bym chciała mieć to za sobą...to jest to ze jak za małe rozwarcie to odsyłają...zobaczymy czy do wtorku coś sie ruszy,a jak nie to położna w wtorek będzie próbować podczas badania szyjki coś ruszyć...

Babymamusia ja myślałam, że już coś dalej ruszyło. A tu masakra jakaś. Jak masz piłkę to skacz na niej i kręci biodrami to bardzo pomaga. Weź ciepła kąpiel albo ciepły prysznic. Mam nadzieję, że szybko pójdzie

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
cześć drogie Mamy, ja z lipcówek 2016 ;) mam dużo nowych, oryginalnych rzeczy firmy La Millou, z likwidacji sklepu. nie bede tu wklejac linka zeby nie spamowac, ale jesli ktoras bylaby zainteresowana oferta, to zapraszam na priv! pozdrawiam Was serdecznie ;)

Do góry