reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Szybko wam napisze.. ohh od 23 mam skurcze regularne co 7min. Zadzwoniłam do nich kazali mi czekać aż będą regularne co 2-3min albo takie ze bardzo.. no i mam bardzo i co około 2 3min a ty jeszcze 30min drogi.. jestem w drodze do szpitala. Ze tak powiem książkowo więc nie mogłam się pomylić. 3majcie kciuki [emoji31][emoji31][emoji31]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
powodzenia!

dzień dobry :) u nas noc jakoś minęła, refluksu nie ma, ale długo nie pośpię, bo biodra bolą od spania na boku niestety :/

reklama
Babymamusia powodzenia!

Ja jestem padnięta po wczorajszym dniu. Non stop na nogach o 8 do 24. Urodziny zrobione, ogarnięte po..ale nie obyło się bez akcji. Mame zabrało z urodzin pogotowie bo mdlała i dostała takiego ciśnienia że szok.. Więc na dodatek nie przespana noc.. Myślałam że z nerwów zaczne rodzić..

Mamamarlena bardzo współczuje, stres na końcówce jest okropny. Z mama wszystko ok?

Ja dzis ide na urodziny siostry a 20marca moj starszy synek ma urodziny, mam nadzieje ze urodzę wcześniej i bede miala siły na jego urodziny.

Rodzi jak nic[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

f2w3d5qp85p79npu.png

Babymamusia kciuki trzymam za Was!

Justyna jak mały źle chwyta to polaskocz go po wewnętrznej stronie ust. Wtedy otworzy buzię i popraw. Jak nie złapie brodawki całej to będzie Cię ranić. Wietrz brodawki, smaruj mlekiem swoim i maścią. Ale najważniejsze jest przystawianie prawidłowe.

MamaMarlena jak mama? Trzymaj się!

MamaNS oby maluch poczekał z porodem i żebyś mogła się w spokoju obronić!

Mamamarlena bardzo mi przykro.. [emoji17]

Dziewczyny dzięki za wsparcie. Tak to to.. skurcze miałam już co 2min40sek szyjka krótka, miękka ale małe rozwarcie- zrobili mi masaż (nie bolalo) dali mi codeine (zapytałam czy muszę mówi że nie.. zapytałam co ona by zrobiła.. mówi że ona by wzięła bo jak nie mam rozwarcia to sie wymecze a to potrwa ja cała noc oka nie zmeczylam i ona mówi że potrzebuję odpocząć więc wzielam) odesłali mnie do domu. Wyobrazzcie sobie.. Tragedia poprostu. Skurcze co 3min a ja do domu. Nie wiem co za system mają ale ok. Może lepiej w domu niż w szpitalu.
Pozniej.. skurcze rzadsze i ta codeine mnie zmulila usnelam na 3h z przerwami . Wstałam teraz skurcze co 6.3 -7.2min. Czuję się jakbym zaczynała od początku. Do tego krwawie troszkę po tym masażu ale świeża krwią tym razem. I znowu czekam aż będzie co 2-3min. A już znowu jestem zmęczona. [emoji30][emoji30][emoji30]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry