reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Babymamusia ja skurcze mialam sobota- noc co 20 minut ok. a w niedziele przeroznie... tez mialam dosc zwlaszcza tych mocnych co zeby i piesci zaciskalam...
Ja na Twoim miejscu pojechalabym sprawdzic jak tam rozwarcie a jesli czujesz ze nie dasz rady dluzej byc w domu ze skurczami powiedz w szpitalu ze nie masz juz sily..

reklama
Niech sprawdza ile juz jest i moze juz zostawia i zaraz bd z wami dzidzia?

f2w3d5qp85p79npu.png

Babymamusia trzymam kciuki! U mnie chyba tez sie zaczyna, od 3 mam skurcze co prawda nieregularne i zasypialam ale ewidentnie cos sie zaczyna dziac i jest mi strasznie niedobrze...

Ja dzis wogole sie Nie kladlam spac...wiekszosc nocy przesiedzialam w fotelu, bo mały strasznie sie napinal i brzuch strasznie twardy miałam...jeszcze nad ranem przyszedł mi smak na pierogi ruskie...i o dziwo mężowi tez smakowały...

Mamusie mocno was bolały bóle przepowiadajace? I jak to wygląda? Bo mi dziś w nocy bóle jak na okres w dole brzucha jak i również ból na górze brzucha. Takiego silnego i długiego jeszcze nie miałam. Już chciałam męża budzić bo nie mogłam wytrzymać. Dwie godziny się męczyłam a później wzięłam nospe i trochę przeszło.

Babymamusia już urodziła?

Mamusie mocno was bolały bóle przepowiadajace? I jak to wygląda? Bo mi dziś w nocy bóle jak na okres w dole brzucha jak i również ból na górze brzucha. Takiego silnego i długiego jeszcze nie miałam. Już chciałam męża budzić bo nie mogłam wytrzymać. Dwie godziny się męczyłam a później wzięłam nospe i trochę przeszło.

Babymamusia już urodziła?
ja przepowiadajacych jeszcze nie mialam wiec Ci nie pomoge :(

a babymamusia nic sie nie odzywa.. moze bidulka w koncu urodzila :)

reklama
Właśnie nie wiem czy to przepowiadajace czy coś innego ale bolało bardzo. Do tego mały bardzo ruchliwy.

Dobrze by było żeby już urodziła bo się męczy.

Do góry