reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Babymamusia ja skurcze mialam sobota- noc co 20 minut ok. a w niedziele przeroznie... tez mialam dosc zwlaszcza tych mocnych co zeby i piesci zaciskalam...
Ja na Twoim miejscu pojechalabym sprawdzic jak tam rozwarcie a jesli czujesz ze nie dasz rady dluzej byc w domu ze skurczami powiedz w szpitalu ze nie masz juz sily..

reklama
Niech sprawdza ile juz jest i moze juz zostawia i zaraz bd z wami dzidzia?

f2w3d5qp85p79npu.png

Babymamusia trzymam kciuki! U mnie chyba tez sie zaczyna, od 3 mam skurcze co prawda nieregularne i zasypialam ale ewidentnie cos sie zaczyna dziac i jest mi strasznie niedobrze...

Ja dzis wogole sie Nie kladlam spac...wiekszosc nocy przesiedzialam w fotelu, bo mały strasznie sie napinal i brzuch strasznie twardy miałam...jeszcze nad ranem przyszedł mi smak na pierogi ruskie...i o dziwo mężowi tez smakowały...

Mamusie mocno was bolały bóle przepowiadajace? I jak to wygląda? Bo mi dziś w nocy bóle jak na okres w dole brzucha jak i również ból na górze brzucha. Takiego silnego i długiego jeszcze nie miałam. Już chciałam męża budzić bo nie mogłam wytrzymać. Dwie godziny się męczyłam a później wzięłam nospe i trochę przeszło.

Babymamusia już urodziła?

Mamusie mocno was bolały bóle przepowiadajace? I jak to wygląda? Bo mi dziś w nocy bóle jak na okres w dole brzucha jak i również ból na górze brzucha. Takiego silnego i długiego jeszcze nie miałam. Już chciałam męża budzić bo nie mogłam wytrzymać. Dwie godziny się męczyłam a później wzięłam nospe i trochę przeszło.

Babymamusia już urodziła?
ja przepowiadajacych jeszcze nie mialam wiec Ci nie pomoge :(

a babymamusia nic sie nie odzywa.. moze bidulka w koncu urodzila :)

reklama
Właśnie nie wiem czy to przepowiadajace czy coś innego ale bolało bardzo. Do tego mały bardzo ruchliwy.

Dobrze by było żeby już urodziła bo się męczy.

Do góry