reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Zmęczona. Tak mam skurcze ale one jak są.. to na kolana i za ojczyznę.. nie daje rady inaczej już.. jedyna pozycja. [emoji30][emoji30][emoji30]
1488740965-aaaaaa.png

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tam w trakcie zapomniałam kliknąć skurcz mam maks 1.5min

Matko masakra wspolczuje i wiem co czujesz bo mnie tez chcieli do domu odeslac i tylko dlatego ze miałam wykupiona położna zostalam i tez dzięki temu dostalam znieczulenie. Bo bez niego najprawdopodobiej do rozwarcia by nie doszło. A na koniec okazało się ze za długo byłam w skurczach i dlatego łożysko zaczęło się odklejac. Może jedź do szpitala i powiedz ze nie dajesz rady juz z bólu.

Ostatnia edycja:
Już tak 22h [emoji30][emoji30] zaczęło się wczoraj o 22. Jest tutaj 20.
Mam 30min jazdy. Sama już nie wiem co robić między skurczami jest dobrze.. ale drugiej nocy nie dam fizycznie rady.. już bym się na cc zdecydowała jakbym miała wybór.

Kochana miedzy skurczami zawsze jest dobrze. Ja tez tak miałam darlam ryja a jak skurcz odpuścił to normalnie gadałam śmiałam sie z położna i zawsze było dobra koniec żartów idzie skurcz :O
Pojedź przecież nie moze to trwać w nieskończoność a jak Ci zbadają to każda ingerencja powinna troche akcje rozkręcić. Ja tam miałam 2,5 cm u dr potem badanie w szpitalu juz 4 łażenie bujanie wanna międzyczasie położna sprawdzała postęp i szło nie wiem czy poszłoby bez tego i jak możesz to chodź i odwodz nogi na zewnątrz takie ćwiczenia jak czasami pokazują na pośladki kołeczka na zewnątrz u mnie to był strzał w dziesiątkę i bolało jak cholera ale postęp był. Myśle o Tobie !!

reklama
Babymamusia trzymaj się.. Dasz radę.. Jeszcze trochę i dzieciątko będzie z Tobą.. Dużo siły życzę.. Trzymam mocno kciuki..

Do góry