Dzieki dziewczyny. Wlasnie ciekawe czy sie mała zaraziła czy nie. Podjęliśmy z mężem decyzje ze do porodu nie bedzie chodziła do pekola i po porodzie tez nie przez jakis czas moze 3-4 tyg zobaczymy. Bedzie juz wiosna wczesne lato moze nie bedzie tyle zarazków krążyć i nie bedzie przynosiła do domu. Dzis jade powiadomić przedszkole
reklama
alexhi
Fanka BB :)
Na telefonie w przegladarce.U mnie podobnie. A już mam termin teoretycznie..
alexhi a jak korzytasz z forum? Z apki BB?
Musialabym zrzucic zdjecia na komputer i wtedy zrobic jakies czary mary
ewciiik
Link do: zmniejszacz.pl - łatwe zmniejszanie zdjęć online!
Na telefonie tu możesz wrzucić zdjęcie, ono sie zmniejszy, zapisujesz w nowym formacie i możesz tutaj wstawić
Na telefonie tu możesz wrzucić zdjęcie, ono sie zmniejszy, zapisujesz w nowym formacie i możesz tutaj wstawić
babymamusia
Dzień dobry ![emoji8]
Nie no Kleinekatia napisała łatwo nie było ale dała radę. Jak dla mnie to całkiem pozytywny komentarz [emoji1][emoji108]
Justyna jak tam mały? Jak pokarm ruszyło coś? [emoji4]
Dziewczyny a tak ogólnie o co chodzi z tą zoltaczka u noworodków. To jest powód to zmartwienia czy raczej każde ma i nie ma co dramatyzowac? [emoji4]
Ja już wczoraj takie miałam ciśnienie na dolne partie że czułam że jak się przejdę albo seks to chyba urodze. Wiec się położyłam z myślą a już do marca poczekam [emoji13] dzisiaj muszę iść na zakupy i później spacerek jakiś i niech ruszy [emoji108][emoji111] porownywalam zdjęcie niedawno zrobione i to które mam w profilowym. I brzuch jest obniżony.. wiec mam nadzieje ze nie przenoszę [emoji120][emoji120][emoji120]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no Kleinekatia napisała łatwo nie było ale dała radę. Jak dla mnie to całkiem pozytywny komentarz [emoji1][emoji108]
Justyna jak tam mały? Jak pokarm ruszyło coś? [emoji4]
Dziewczyny a tak ogólnie o co chodzi z tą zoltaczka u noworodków. To jest powód to zmartwienia czy raczej każde ma i nie ma co dramatyzowac? [emoji4]
Ja już wczoraj takie miałam ciśnienie na dolne partie że czułam że jak się przejdę albo seks to chyba urodze. Wiec się położyłam z myślą a już do marca poczekam [emoji13] dzisiaj muszę iść na zakupy i później spacerek jakiś i niech ruszy [emoji108][emoji111] porownywalam zdjęcie niedawno zrobione i to które mam w profilowym. I brzuch jest obniżony.. wiec mam nadzieje ze nie przenoszę [emoji120][emoji120][emoji120]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
mamamarlena
Zaciekawiona BB
Dzisiejsza noc była ciężka, nie umie znaleźć sobie miejsca.. Córka ma katar i marudziła pół nocy..a ja miałam problem ze skulaniem się z łóżka..czuję się jak waleń
Natomiast od rana mam nadmiar energii.. Wszystko bym przestawiała, szorowała.. Wybiorę się dzisiaj na długi spacer a wieczorem poprzytulam się z mężemTrzeba stosować się do metody 3S
Natomiast od rana mam nadmiar energii.. Wszystko bym przestawiała, szorowała.. Wybiorę się dzisiaj na długi spacer a wieczorem poprzytulam się z mężemTrzeba stosować się do metody 3S
ewciiik
Ja czekam na bardziej obszerna relacje z porodu Kleinekatia
Co do żółtaczki to po porodzie większość dzieci ja przechodzi wiec nie ma sie co martwić. Miałam to na SR- temat stany przejściowe noworodka. Poczytaj w necie żeby sie uspokoić.
Co do żółtaczki to po porodzie większość dzieci ja przechodzi wiec nie ma sie co martwić. Miałam to na SR- temat stany przejściowe noworodka. Poczytaj w necie żeby sie uspokoić.
ewciiik
Link do: Stany przejściowe noworodka | Porady Położnej
Babymamusia podrzucam.
Babymamusia podrzucam.
reklama
magdaryska
Zaciekawiona BB
Tak, większość dzieci ma zoltaczke fizjologiczna. Problem pojawia się gdy pojawia się ona za wcześnie (w pierwszej dobie) lub jest bardzo nasilona. Wtedy może świadczyć jakiś zaburzeniach, konflikcie serologicznym, infekcji. Wtedy konieczne jest wykluczenie przyczyny, naświetlanie oraz częste karmienie bo bilirubina wydala się przez przewód pokarmowy. Jest też coś takiego jak zoltaczka dzieci karmionych piersią. Pojawia się ona późno i nie jest bardzo nasilona. Jest spowodowana pokarmem i niedojrzaloscia przewodu pokarmowego, nie jest niebezpieczna.