reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Kupilam laktator ostatnio ale tez z racji tego ze licze na kp a mam na pewno wyjscie juz 22.04 i P zostaje z dzieckiem no i wesela pozniej odrazu wiec kupilam. Jak bedzie trzeba to bede pobudzala laktacje juz w szpitaly nim. Butelki mama kiedy kupiła 2rozowe i 2niebieskie to ktores sie przydadza:)
Ale jeszcse nie wiem czy z kubeczka bd podawane czy strzykawki czy z butelki mleczko po odciagnieciu. Sie okaze. Mam nadziejeze jak uda sie kp to butla tego nie zepsuje.
Na pewno bardziej meczace jest wstawanie i robienie mleczka a do tego czyszczenie pozbiej butelek..cyc wygodniejszy i tanszy[emoji12]

Na sr kowiki ze kegla cwiczy sie do 34tc.pozniej dopiero po porodzie.

Bylan dzisiaj na wizycie i dziecie wazy 2313-2517g 34+5 i jest znowu glowa w dol wiec niech tak juz zostanie.

Paczusie mniam! Wczoraj szamalam:)

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Ach to juz ten czwartek?! Ja wczoraj zjadlam paczka :D kurcze mam taka okragla buzie teraz... w sumie przytylam 10.5kg jem raczej normalnie moze ciut czesciej mam ochote na slodkie ale za to duzo mniej sie ruszam i pewnie dlatego te okrągłosci..
Ciekawe ile kg strace zaraz po porodzie :) musze wrocic do moich jeansow sprzed ciazy bo sa prawie nowe a troche kosztowaly! Wiec musze! ;)

Ja planuje tez sie troszkę paczkami sie objeść,ale nie za dużo...bo później mały będzie dawać mi popalić. I akurat w tłusty czwartek wchodzimy w 39 tydz...ja juz sama jak tez duży paczek z nadzieniem wyglądam

Kupilam laktator ostatnio ale tez z racji tego ze licze na kp a mam na pewno wyjscie juz 22.04 i P zostaje z dzieckiem no i wesela pozniej odrazu wiec kupilam. Jak bedzie trzeba to bede pobudzala laktacje juz w szpitaly nim. Butelki mama kiedy kupiła 2rozowe i 2niebieskie to ktores sie przydadza:)
Ale jeszcse nie wiem czy z kubeczka bd podawane czy strzykawki czy z butelki mleczko po odciagnieciu. Sie okaze. Mam nadziejeze jak uda sie kp to butla tego nie zepsuje.
Na pewno bardziej meczace jest wstawanie i robienie mleczka a do tego czyszczenie pozbiej butelek..cyc wygodniejszy i tanszy[emoji12]

Na sr kowiki ze kegla cwiczy sie do 34tc.pozniej dopiero po porodzie.

Bylan dzisiaj na wizycie i dziecie wazy 2313-2517g 34+5 i jest znowu glowa w dol wiec niech tak juz zostanie.

Paczusie mniam! Wczoraj szamalam:)

f2w3d5qppdk8cfc5.png
waga dzidzi tak jak u mnie ;) wczoraj 34+4 i ok 2400;)

Dziewczyny, ratunku. Co na zatoki w ciąży? Zapchały mi się wszystkie, i te czołowe, i te szczękowe, boli głowa, bolą zęby, uszy się pozatykały, umieram :(

reklama
Do góry