reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Tak wogole to dzień dobry:) u mnie zimno ale ładnie. Paulyna widze ze poszalałas:) ja kupiłam materiał na kocyk i znowu biało szary:/ nie mam już do siebie siły wszystko mam szare.
Wysłałam mamę i znalazła jeszcze jeden materiał i mówi ze nie jest szary, kupiła ;)

reklama
Dziewczyny jaki macie sposob na obtarcie krocza? Probowalam robic ten masaz by nie byc nacinana i skora w tym miejscu jest podrazniona (bardziej szorstka) i zaczelo swedziec (wejscie do pochwy i wargi tez) :(

No swieta odrazu...bd wymagane pewnie zeby jechac do rodziny no bo wszysc chcą poznac bobo i w ogole jak to w swieta nie.bd gadane ale zobaczyny jak zamopoczucie...

Ania to lądem moga jeszcze.

Aco do odwiedzin to fizjoterapeutka na SR mowila ze po porodzie naturalnym najlepiej przez 2tyg najmniej siedziec wiec dlugo odwiedziny rowniez niewskazane sa bo ktos chce kawki i siedziec i gadac niepowinni sie.

U mnie sale 2osobowe z lazienka tv i wszystkim.dziecie mozna oddac i moga przychodzic na kazde karmienie z nin jak cos.moi ze czesto ostatnia noc przed wyjsciem mamusie oddają zeby sie jako tako jeszcze wyspac[emoji23]

U nas sie na szczescie oddalilismy id tesciow to mam nadzieje ze nie bd czesto ona u mnie.bo jak sama.siedzi jak tesciu jedzie na wyklady a jezdzi czesto to moze sie jej nudzic.na szczescie prawka nie ma a autobusem nie wiem czy bd sie jej chcialo podjechac i dojść [emoji12]tesciu dzisiaj sie zabral za prowadzenie wozka hehe.musial poćwiczyć [emoji23]

f2w3d5qppdk8cfc5.png

ja to sie ciesze ze wymowke bede miala zeby na swieta nie jechac <3 u mnie zawsze mega sztuczny klimat wiec wole tego uniknać.

jeszcze z moimi rodzicami samymi - ok ale tesciowa.. grrr. podpada mi ostatnio. chce miec z nia coraz mniej wspolnego.
ciesze sie ze za miesiac nie bede z nia mieszkac i jak przyjdzie do nas to bede udawala ze mnie nie ma :d

Tak wogole to dzień dobry:) u mnie zimno ale ładnie. Paulyna widze ze poszalałas:) ja kupiłam materiał na kocyk i znowu biało szary:/ nie mam już do siebie siły wszystko mam szare.
Wysłałam mamę i znalazła jeszcze jeden materiał i mówi ze nie jest szary, kupiła ;)
ja kocham biel i szarosc <3
wiec Cie rozumiem :p

Dzień dobry wszystkim, u mnie jest pochmurno strasznie. Tu tez na porodówce strasznie ciepło ale w szkole rodzenia mieliśmy ze odpowiednia temp dla maluszka to 18 stopni...u nas jak pacjentka sie zapyta położnej czy juz kozę wyjść to nawet po 4 godz wypuszczają jak wszystko jest wporzadku, ja tam wole lepiej dłużej pobyć w szpitalu i mieć pewność ze wszystko jest ok

reklama
a istnieje jakis harmonogram gdzie jest napisane kiedy i do jakiego lekarza udac sie po porodzie ze sobą i maluszkiem?

Do góry