reklama
aga6
Fanka BB :)
ja deklaracje wyboru poloznej musze wypelnic i zostawic w szpitalu podczas przyjecia do cc i oni do przychodni przeze mnie wybranej to wysylająJa tez nic nie składałam ;! Jak urodziłam córkę to zadzwoniłam do przychodni i przysłali położna wcześniej nic składać nie musiałam. W sumie była ze 6 razy oglądała mała ważyła radziła i wyciągnęła mi szwy jak juz był czas.
Kleinekatia
U nas (Poznan) panuje zasada ze polozna ktora przyjdzie do domu mamy wybrac przed porodem. Tak mi mowily 2 polozne z 2 roznych szkol rodzenia i pielegniarka z poradni lekarza rodzinnego.
Moze wszedzie jest inaczej
Moze wszedzie jest inaczej
wszystkozajete
Moderatorka
Oo dzieki
Ale ta co do domu przylazi tez tam patrzy?
No jak Cię szyli to patrzy. Ale to akurat chyba dobrze, że ktoś kontroluje to przy okazji a nie musisz do gina lecieć bo nie wiesz czy goi się jak powinno. Jak powiesz, że sobie nie życzysz to przecież siłą Ci gaci nie ściągnie
kama8-)
Zaangażowana w BB
Ciekawe te informacje jakbyś jeszcze coś miała to bardzo chętnie poczytam. Ja niestety nie mogę uczęszczać do szkoły rodzenia więc informacje tobtylko z internetu [emoji52] które nie zawsze są wiarygodneWrzuce to drugie jeszcze raz bo mi sie no nie otwiera.sory za jakosc fot ale dalej nie mam swojego tel i nie wiem co mam z.nim zrobic....mam2opcje a P jest niepomocny...i dalej chodze ze zlomem...
Zobacz załącznik 793213Zobacz załącznik 793214Zobacz załącznik 793215Zobacz załącznik 793216
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
lenapietraszek
Początkująca w BB
Hej dziewczyny jestem mamą 3 miesięcznej Laury, bardzo potrzebuje Waszej pomocy gdyż muszę zebrać jak najszybciej ankiety do pracy magisterskiej i liczę na waszą pomoc, gdyż wiecie same doskonale jak ciężko z czasem
Bardzo proszę wszystkie dziewczyny w ciąży(lub te które niedawno urodziły) z podkarpacia o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej związanej z odżywianiem kobiet w ciąży
Jeśli możecie wyślijcie dalej. Dziękuję bardzo :**
Link do: ANKIETA DOTYCZĄCA ZACHOWAŃ ŻYWIENIOWYCH KOBIET W CIĄŻY ZAMIESZKUJĄCY REJON PODKARPACIA
Bardzo proszę wszystkie dziewczyny w ciąży(lub te które niedawno urodziły) z podkarpacia o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej związanej z odżywianiem kobiet w ciąży
Link do: ANKIETA DOTYCZĄCA ZACHOWAŃ ŻYWIENIOWYCH KOBIET W CIĄŻY ZAMIESZKUJĄCY REJON PODKARPACIA
reklama
alexhi
Mi zagladala w domu!! Sprawdzala czy rana po nacieciu krocza sie dobrze goi i mialam jeszcze dodatkowo torbiel i stan zapalny..Oo dzieki
Ale ta co do domu przylazi tez tam patrzy?
takze zaraz po porodzie wracalam do szpitala a wyslala mnie do niego wlasnie ta polozna