reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ania masakra... dobrze, że wszystko się skończyło dobrze i z maluszkiem wszystko ok. Może jeszcze zdąży się obrócić...

Mama_90 witaj :)

U nas wczoraj wizyta u diabetologa, dostałam trochę wskazówek itp. Dzisiaj cukier na czczo był dobry, także zmieniam nastawienie i liczę, że wszystko się ułoży <3

reklama
Ania masakra... dobrze, że wszystko się skończyło dobrze i z maluszkiem wszystko ok. Może jeszcze zdąży się obrócić...

Mama_90 witaj :)

U nas wczoraj wizyta u diabetologa, dostałam trochę wskazówek itp. Dzisiaj cukier na czczo był dobry, także zmieniam nastawienie i liczę, że wszystko się ułoży <3

Będzie dobrze :)

Byłam teraz w sklepie i na poczcie...tak mnie szyjka bolała i kłuła, że się autentycznie przestraszyłam :(
Nie wiem już , czy tam się rozwarcie robi, skoro szyjka miękka...czy Dzidzia tak dziwnie naciska, czy może zakażenie? Choć innych objawów nie mam. Boję się i ledwo łażę :(

Jeszcze dwa tygodnie temu tak sie czulam ze moglabym z takim samopoczuciem do konca pracowac ale teraz sie pogorszylo kregoslup daje we znaki i juz brzuch ciezki. Na szczescie nie mialam zadnych komplikacji, na poczatku jedynie strach bo poprzednia ciaze poroniłam. Współczuje wypadku Aniu ja w 29tyg spadlam ze schodow ale na szczescie skonczylo sie tylko krwiakiem na udzie, ale stres ogromny. A tak jestem rocznik 1990 :)

Ostatnia edycja:
Aniu dobrze że wszystko już ok.

Mama_90 witaj! Wytrwala jesteś, że tyle pracowałaś! Ja od grudnia na zwolnieniu.

Paulyna dobrze, że już masz zalecenia i szpital Cię ominął. Trzymam kciuki za wytrwałość i dobre wyniki.

Jolka mnie też często kluje w pachwinach , ale szyjke mam twardą i lekarz mówił że na tym etapie ciąży to normalne. Ja wczoraj wiecej się poruszałam i noc nieprzespane z bólu i dzis ledwo chodzę. Boli mnie podbrzusze, kręgosłup, nogi. Ale takie uroki III trymestr.

Mnie przy pierwszej ciazy tak kłuło w pachwinach. Teraz za to jak za duzo chodze,siedze krzywo to plecy bolą i staw krzyzowo-biodrowy mi sie psuje i wtedy jak robie krok to boli. Na szczescie juz niedlugo ☺️

Witaj mama_90.
Na kiedy termin?masz juz dzieci? Opowiedz cos o sobie:)

f2w3d5qppdk8cfc5.png

reklama
No ja tez rocznik 1990
Tak wszystko jest wporzadku niby wieczorem i w nocy mały był aktywny itp ale dalej mnie coś niepokoi...mój ślubny dał małemu przyzwolenie żeby sobie z mojego brzucha zrobił boisko do nogi albo do siatki ma nasze całkowite przyzwolenie na kopanie i boksowanie do woli ni z jednym wyjątkiem mąż powiedział ze tylko nie ma pęknąć ta piłka w której siedzi...
Cała nic byłam niespokojna...nawet po różańcu i modlitwie czułam niepokój w środku...mama mi powiedziała ze mam uważać na siebie i obserwować bo tego dnia co był wypadek mogłam czuć sie dobrze a za kilka dni może być inaczej...najbardziej sie boje ze jakby mały chciał sie obrócić to czy nie zaplącze sie w pępowinę...juz nawet zgodzę sie na ta cc byleby mały był zdrowy bo on jest dla nas całym światem...

Do góry