reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja tez wyszlam z założenia ze przemyśle znieczulenie jak poczuje ból, aczkolwiek jestem uczulona na PPD głównie jest to w farbach do włosów ale podobno w niektórych znieczuleniach również także muszę z położna pogadac.
Fajnie macie ze nie musicie ubranek brać, ja 2 tys. zaplace położnej a i tak wszystko swoje muszę mieć:\
Mama NS faktycznie może cos w tym być bo miałam moment ze nie mogłam spać a odkąd biorę magnez to bez problemu, poszlam spać o 22, mąż o7 mnie obudził jak do pracy szedł i później się dopiero przed 9 obudzilam;)

reklama
Ja tez wyszlam z założenia ze przemyśle znieczulenie jak poczuje ból, aczkolwiek jestem uczulona na PPD głównie jest to w farbach do włosów ale podobno w niektórych znieczuleniach również także muszę z położna pogadac.
Fajnie macie ze nie musicie ubranek brać, ja 2 tys. zaplace położnej a i tak wszystko swoje muszę mieć:\
Mama NS faktycznie może cos w tym być bo miałam moment ze nie mogłam spać a odkąd biorę magnez to bez problemu, poszlam spać o 22, mąż o7 mnie obudził jak do pracy szedł i później się dopiero przed 9 obudzilam;)
ja to chyba z trzema torbami na porodowke pojade tyle musze miec :p
tetra, pieluchy jednorazowe, butelka wody, 2 koszule + tshirt do porodu, staniki do karmienia, kosmetyki, klapki, reczniki, ciuszki dla dziecka itp itd..

U mnien najlepiej sprawdza sie wysiłek fizyczny oczywiście dostosowany do mnie. Jak tak spacerek dłuższy sie zrobi, posprzątam coś to wtedy zdecydowanie lepiej śpię.

Ja tez mam w piątek lekarza. Zobaczymy ile moja kruszyna wazy ;)
trzymam kciuki ;) ja dopiero 27.01 ide.. jeszcze tyle czasu

Justyna 2000 zł za położna płacisz?
Ja nie mam takiej długiej listy tylko ze to szpital prywatny i niektore rzeczy oni zapewniają.

A magnez czy cos lykasz?kojarzy mi sie ze gin pytam mnie o problemy ze snem i kolatanie serca w zwiazku z magnezem

f2w3d5qppdk8cfc5.png
Łykam jakiś komplet witamin a tu w aptece tak łatwo nie da sie znaleźć bez recepty niczego...ale dziś poszukam bo naprawdę powoli wysiadam

U mnien najlepiej sprawdza sie wysiłek fizyczny oczywiście dostosowany do mnie. Jak tak spacerek dłuższy sie zrobi, posprzątam coś to wtedy zdecydowanie lepiej śpię.

Ja tez mam w piątek lekarza. Zobaczymy ile moja kruszyna wazy ;)
O to chodzi ze wysiłku miałam i to sporo spacer zakupy itp...potem gotowanie

reklama
Do góry