girlwhoknowsbetter
Początkująca w BB
o to moze sie jutro przejde do pepco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wierz mi ze maz juz próbował gadać najczęściej jest to sprawka dwóch tych samych osób męża Polki co tez tu mieszka z 5-cio miesięcznym dzieckiem i jego byłego szefa jej maz pracuje nocami wiec jak przychodzi to robi sobie jedzenie i nie sprząta czasem jak wraca to towarzyszy mu jego szef wiec wtedy ani jeden za sobą nie sprzątnie...ja ostatnio chcąc w kuchni zjeść śniadanie najpierw musiałam posprzątać z blatu i stołu i tak te naczynia i resztki leżą na błędzie koło pieca...ja czasem mam problem z posprzątaniem u nas w pokoju bo jak mnie plecy bolą i jak mały sie napnie to nawet schylic sie nie da...a jakby im powiedzieć o położnej to by stwierdzili ze do nas przychodzi wiec nam powinno zależeć na czystości...tak to właśnie ze względów zdrowotnych to ja miałam mieć cc ale mam w styczniu 9 mieć konsultacje czy ze względu na mikrogruczolaka będę mieć o to sie nie boje bo jest nieczynny bardziej martwi mnie wada wzroku...właśnie z tym mieszkaniem różnie może być bo tu tak tanio nie ma a same wiecie ze wyprawka musi buc gotowa ja od dwóch dni mam przeczucie ze mały nie będzie czekać to marca...od paru dni tak sie napina ze od pępka w górę na całości brzucha mam twarde jak kamień...Dla mnie pierwsze jest boskie
A co tak syfia? Nie da sie z nimi pogadać ze bedzie pielęgniarka przychodziła i żeby sie trochę ogarneli?
Właśnie roznie to moze być z tym porodem a na kiedy Ania masz termin? I Ty nie miałaś mieć cesarki?