reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
kunalesna - moja kuzynka przy trzecim dziecku powiedziala poloznej ze nie ma takiej potrzeby a ona sie cieszyla ze ma mniej roboty xD takze chyba mozna zrezygnowac ;)

ja mam z aptecznych na liscie tak: pampersy, husteczki nawilzane, linomag, plyn do kapieli, wkladki laktacyjne, krem na brodawki jakby popekaly, wklady poporodowe, majtki siateczkowe po porodzie, butelka ze smoczkiem w razie czego i zastanawiam sie nad laktatorem - Wy kupujecie??

ja mam z aptecznych na liscie tak: pampersy, husteczki nawilzane, linomag, plyn do kapieli, wkladki laktacyjne, krem na brodawki jakby popekaly, wklady poporodowe, majtki siateczkowe po porodzie, butelka ze smoczkiem w razie czego i zastanawiam sie nad laktatorem - Wy kupujecie??

Kompletnie zapomnialam o rzeczach dla siebie :D musze dopisac
Laktator napewno kupie i to ekektryczny bo przy synu mialam zwykly i mi reka od odsysania wysiadala

A po porodzie juz w domu uzywalam podpasek bella tych grubych najtanszych najlepiej sie u mnie sprawdzily i teraz tez je wybiore. Sa dlugie ,grube ogolnie prawie pielucha ale daja rade :D

kunalesna a jak to jest po tym porodzie? naprawde az takie duze podpaski sa potrzebne???

Wiesz zalezy jak kto krwawi :) ja w sumie przez pierwszy tydzien dosc mocno krwawilam potem juz troche mniej :) ale syn dawal popalic wiec ciagle w ruchu i wygodnie mi bylo z taka grubsza podpaska. W drugim tygodniu jak gdzies wychodzilam bralam zwykla naturelle bo mnie nie uczulala a pachniala i byla ciensza to sie nie zastanawialam czy widac ze mam cos podlozone.

Ja generalnie musze miec dluzsze podpaski bo nie jestem przyzwyczajona do nich ( zawsze tampon) i przewaznie tak usiade lub sie to przekreci ze przecieka :D

dziewczyny postanowilam ze pierwsza rzecza jaka kupie Ricie i rownoczesnie prezentem dla niej pod choinke bedzie kocyk :) macie moze jakies sprawdzone sklepy? patrzylam narazie na allegro, podobaja mi sie te minky ale jakos jeszcze sie nie zdecydowalam

reklama
dziewczyny postanowilam ze pierwsza rzecza jaka kupie Ricie i rownoczesnie prezentem dla niej pod choinke bedzie kocyk :) macie moze jakies sprawdzone sklepy? patrzylam narazie na allegro, podobaja mi sie te minky ale jakos jeszcze sie nie zdecydowalam

Mam jeden po synu z pepco super sie sprawdzil a teraz kupilam w jakims malym sklepie z kolderkami :)

Do góry