reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja sie właśnie mecze żeby obrączkę zdjąć :/ wczoraj poszliśmy na spacer w góry i tak mi ręce spuchły, ze postanowiłam zdjąć biżuterię. Boje sie ze pózniej bedzie gorzej. Zaręczynowy zszedł, obrączka jeszcze siedzi:/

Hej dziewczyny. Nie orientujecie sie moze czy mozna zrezygnowac z wizyt poloznej po porodzie ? Dodam ze nie wypelnialam zadnych papierow z tym zwiazanych a od porodu syna zmienilam i adres i przychodnie.
Szczerze wolalabym zeby polozna do mnie nie przychodzila bo ta pod opieka ktorej bylismy z synem byla nawiedzona.

Przychodzila do Nas i nie intetesowaly ja Moje pytania i problemy z karmieniem. Maly w szpitalu bez mojej zgody byl podkarmiony butelka i przez to kompletnie cycka nie chcial. A co polozna ? Przystawiac ,przystawiac i przystawiac.. ciagle robila mi wyrzuty ze mleko matki najlepsze a ja dziecka nakarmic nie umiem. A ze dziecko przy cycku dostawalo szalu i sie zanosilo to miala w du***. Koniec koncow sciagalam mleko z cyca do butli i tak maly pil.

Wiekszosc rzeczy dla malej juz mamy ubranka a raczej tysiace ubranek juz mamy (po synku) wozek tez . Tylko lozeczko jakies musze dostac i kupic pare kosmetykow dla Jago ale mysle ze to pozniej. Na poczatek dla Kacpra kupowalam tylko krem do pupy , plyn do mycia i szare mydlo,krem do ciala w razie co i octenisept do pepka. To mi na start z pampersami i mokrymi hustkami starczylo :) a wy co macie zamiar kupowac z takich apteczno-kosmetycznych spraw

reklama
Do góry