reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

No to powiesz co się stało? Mąż chce jechać do swojego domu rodzinnego?
Najpierw chciał potem stwierdził ze nawet jakby wrócił to nie miałby jak im pomoc bo tu potrzeba kasy na zaręczyny brata na leczenie jego mamy do tego tez opłaty a i oczywiście mój wyjazd do pl który pewnie nie dojdzie do skutku...tylko ze jak teraz nie daje rady to boje sie co będzie później a tak to w pl bym odetchnęła naladowala baterie i miałabym czas do spędzenia z rodzicami i rodzeństwem tylko ze mu sie łatwo mówi powiedz rodzicom ze najwyżej lekarz nie wydał zgody ale do świat zostało mało czasu tata dziś pojechał do pracy na 3 tyg( jest murarzem) a to sie liczy praca na wysokościach itp i jak mu mam to powiedzieć ze tych świat tez razem nie spędzimy...ja juz jestem kłębkiem nerwów nie mam siły z łóżka wstawać ciagle chce mi sie płakać...ja po prostu wysiadam

reklama
Najpierw chciał potem stwierdził ze nawet jakby wrócił to nie miałby jak im pomoc bo tu potrzeba kasy na zaręczyny brata na leczenie jego mamy do tego tez opłaty a i oczywiście mój wyjazd do pl który pewnie nie dojdzie do skutku...tylko ze jak teraz nie daje rady to boje sie co będzie później a tak to w pl bym odetchnęła naladowala baterie i miałabym czas do spędzenia z rodzicami i rodzeństwem tylko ze mu sie łatwo mówi powiedz rodzicom ze najwyżej lekarz nie wydał zgody ale do świat zostało mało czasu tata dziś pojechał do pracy na 3 tyg( jest murarzem) a to sie liczy praca na wysokościach itp i jak mu mam to powiedzieć ze tych świat tez razem nie spędzimy...ja juz jestem kłębkiem nerwów nie mam siły z łóżka wstawać ciagle chce mi sie płakać...ja po prostu wysiadam
A rodzice nie dorzuciliby się do biletu, skoro macie taką kiepską sytuację finansową? Szkoda, że nie przylecisz do PL im później tym gorzej i strach latać już w tak mega zaawansowanej ciąży...

A rodzice nie dorzuciliby się do biletu, skoro macie taką kiepską sytuację finansową? Szkoda, że nie przylecisz do PL im później tym gorzej i strach latać już w tak mega zaawansowanej ciąży...
Rodzice sami nie będą mieć bo ojciec na 3 tyg pojechał a święta tez kosztują do tego brat nastolatek wiec j tez wymaga kasy a opłaty tez bo mieszkamy na wsi wiec paliwo na węgiel wodę prąd

Do pół roku w Dzidziusiu (plynie) lub Loveli prałam. Co do płynu to kojarzy mi się, że są takie dla dzieciaczkow ale ja chyba nie kupowałam... w każdym razie nie pamiętam. Potem przeszlismy na lranie w naszym proszku.
A teraz tez albo Dzidziusia albo Lovele kupie.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ufam mojej ginekolog, chyba wie co robi xD przynajmniej sprawia takie wrazenie, wiec wole ufac jej bo jak slucham tak dookola to czasem zwariowac idzie [emoji14] tym pessarem mnie mega straszyli, ze strasznie boli jak sie zaklada, ze czuc go w sobie itp itd a bolec przy zakladaniu nie bolalo i teraz go nie czuje. jedyne co to mam w swiadomosci ze cos tam siedzi i takie dziwne uczucie :p
Ja nie mam jeszcze passera wczoraj dostałam. Luteina 2x1 [emoji17] szyjke mam 25mm Mogę na polgodzinne spacery chodzić. Nie mogę do galeri handlowej [emoji6] bo lekarz stwierdzil ze za dużo tam chodzenia [emoji4] [emoji33] i oczywiście oszcEdzanie się [emoji4]
Krzywa cukrowa robi sie pomiędzy 24 a 28 tygodniem. Wiec spokojnie:)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez prałam w płynie dla maluchów.

Dziewczyny tak mnie czasami boli brzuch jakbym kolkę dostała:/ nie twardnieje mi przynajmniej nie jakos mocno żebym tego nie czuła ale mam takie okropne uczucie jakbym kolkę miała gdzieś na wysokości pępka trudno mi oddech taki pełny złapać i potem ustępuje. Juz kilka razy tak miałam co to moze byc ?

reklama
Ja nie mam jeszcze passera wczoraj dostałam. Luteina 2x1 [emoji17] szyjke mam 25mm Mogę na polgodzinne spacery chodzić. Nie mogę do galeri handlowej [emoji6] bo lekarz stwierdzil ze za dużo tam chodzenia [emoji4] [emoji33] i oczywiście oszcEdzanie się [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mam taką samą szyjkę.. awaryjnie mi zalozyli zebym spokojniejsza była.

Do góry