reklama
Jolka112
Fanka BB :)
Rodzice sami nie będą mieć bo ojciec na 3 tyg pojechał a święta tez kosztują do tego brat nastolatek wiec j tez wymaga kasy a opłaty tez bo mieszkamy na wsi wiec paliwo na węgiel wodę prąd
Ania ciężka sytuacja...ten Twój mąż to zmienia zdanie co 5 minut...żeby się nie skończyło tak jak rodzice się obawiali, że zamknie Cię w domu albo wyjedziesz z nim do jego kraju. Dlaczego on myśli o swojej rodzinie i ją wspierać, a Ty nie możesz w jakiś sposób o swoje relacje ze swoją rodziną zadbać np lecąc do PL? Wydaje mi się, że on u Was gra pierwsze skrzypce, a Ty się zgadzasz na to.
Dlatego nie dziwie się, że się Twoi rodzice tak o Ciebie boją. Człowieka się poznaje długo. Jak już motylki z brzucha ulecą eh. Musisz wziąć sprawy w swoje ręce i być silną babką. To był Twój wybór z miłości więc mąż pewnie zadba o pozytywne rozwiązanie tej sprawy. Ale swoje zdanie trzeba mieć, dasz radę :* Już nie płacz i bierz się w garść :*
aga6
A kiedy masz wizyte? napisz moze pytanie na innym forum tam odpisuje ginekolog poloznik dosyc szybko. moge podac Ci gdzie na priv.Ewciik tak raz na jakis czas gdzieś od dwoch tyg
oj lepiej podpytać lekarza , ja mam przepukline kresy białej tuż pod mostkiem, ale ja mam ją już bardzo dlugo i zobaczymy, jak to przy porodzie będzie...Ja tez prałam w płynie dla maluchów.
Dziewczyny tak mnie czasami boli brzuch jakbym kolkę dostała:/ nie twardnieje mi przynajmniej nie jakos mocno żebym tego nie czuła ale mam takie okropne uczucie jakbym kolkę miała gdzieś na wysokości pępka trudno mi oddech taki pełny złapać i potem ustępuje. Juz kilka razy tak miałam co to moze byc ?
no ja kupiłam proszi 1,8 kg Lovela i zobaczymy, najwyżej dokupię płyn, jeśli okaże się, że nie będą fajne...Wydaje mi się że nie płukalam na początku-im mniej chemii tym lepiej. Dlatego wybrałam do prania płyn zamiast proszku żeby mieć pewność że się dobrze rozpuści í wypłucze, poza tym jest delikatniejszy
Ja dzisiaj poszalałam w lumpku i w Tesco jakieś pieluszki, chusteczki nawilżane, ceratki do łózka itp. Muszę jeszcze podkłady kupić do łóżeczka
Ja teraz zaczęłam do miesiąca tak kupować, bo jeszcze mebelki pod koniec grudnia kupujemy, a kasa rozchodzi się szybko,nie chcę potem na raz wszystkiego kupować, bo aż się boję...Oddajcie mi te swoje wyprawki :d ja dalej nie mam nic
reklama
aga6
No rozchodzi sie rozchodzi.. a mnie czeka urzadzenie mieszkania od A do Z. nie wiem jak my sie finansowo wyrobimy ale no jakos trzeba..Ja teraz zaczęłam do miesiąca tak kupować, bo jeszcze mebelki pod koniec grudnia kupujemy, a kasa rozchodzi się szybko,nie chcę potem na raz wszystkiego kupować, bo aż się boję...