reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Kulka a dlugo już tak masz? Skontaktuj sie z lekarzem lepiej. Przynajmniej zadzwoń i zapytaj bo to różnie bywa:/

reklama
Kulka jedyne co przychodzi mi do głowy to przepuklina pępkowa. Umiejscowienie bólu się zgadza ale nic więcej nie wiem na ten temat. Poczytaj albo pogadaj z lekarzem.

Rodzice sami nie będą mieć bo ojciec na 3 tyg pojechał a święta tez kosztują do tego brat nastolatek wiec j tez wymaga kasy a opłaty tez bo mieszkamy na wsi wiec paliwo na węgiel wodę prąd

Ania ciężka sytuacja...ten Twój mąż to zmienia zdanie co 5 minut...żeby się nie skończyło tak jak rodzice się obawiali, że zamknie Cię w domu albo wyjedziesz z nim do jego kraju. Dlaczego on myśli o swojej rodzinie i ją wspierać, a Ty nie możesz w jakiś sposób o swoje relacje ze swoją rodziną zadbać np lecąc do PL? Wydaje mi się, że on u Was gra pierwsze skrzypce, a Ty się zgadzasz na to.
Dlatego nie dziwie się, że się Twoi rodzice tak o Ciebie boją. Człowieka się poznaje długo. Jak już motylki z brzucha ulecą eh. Musisz wziąć sprawy w swoje ręce i być silną babką. To był Twój wybór z miłości więc mąż pewnie zadba o pozytywne rozwiązanie tej sprawy. Ale swoje zdanie trzeba mieć, dasz radę :* Już nie płacz i bierz się w garść :*

Ja tez prałam w płynie dla maluchów.

Dziewczyny tak mnie czasami boli brzuch jakbym kolkę dostała:/ nie twardnieje mi przynajmniej nie jakos mocno żebym tego nie czuła ale mam takie okropne uczucie jakbym kolkę miała gdzieś na wysokości pępka trudno mi oddech taki pełny złapać i potem ustępuje. Juz kilka razy tak miałam co to moze byc ?
oj lepiej podpytać lekarza , ja mam przepukline kresy białej tuż pod mostkiem, ale ja mam ją już bardzo dlugo i zobaczymy, jak to przy porodzie będzie...

Wydaje mi się że nie płukalam na początku-im mniej chemii tym lepiej. Dlatego wybrałam do prania płyn zamiast proszku żeby mieć pewność że się dobrze rozpuści í wypłucze, poza tym jest delikatniejszy:)
no ja kupiłam proszi 1,8 kg Lovela i zobaczymy, najwyżej dokupię płyn, jeśli okaże się, że nie będą fajne...

Ja dzisiaj poszalałam w lumpku i w Tesco jakieś pieluszki, chusteczki nawilżane, ceratki do łózka itp. Muszę jeszcze podkłady kupić do łóżeczka

reklama
Ja teraz zaczęłam do miesiąca tak kupować, bo jeszcze mebelki pod koniec grudnia kupujemy, a kasa rozchodzi się szybko,nie chcę potem na raz wszystkiego kupować, bo aż się boję...
No rozchodzi sie rozchodzi.. a mnie czeka urzadzenie mieszkania od A do Z. nie wiem jak my sie finansowo wyrobimy ale no jakos trzeba..

Do góry